På en ellers halvdød torsdag kan BetXpert byde på et spilforslag leveret af en ny tennisekspert...

Kjartan Nygaard er 31 år og bor - med kæreste og hund - i København. Han har beskæftiget sig med betting i en årrække, især de seneste tre år, og har skrevet for forskellige netmedier. Senest har han skrevet spilforslag for en anden dansk spilleside, men nu er det altså BetXperts læsere der kommer til at nyde gavn af hans tennistips. 

Debuterer med torsdagstip

Kjartan debuterer i BetXperts ekspertpanel med et tip til torsdagens tenniskamp mellem Söderling og Kohlschreiber i Rotterdam. Svenskeren er favorit - han er forsvarende vinder af turneringen og er med en fjerdeplads på verdensranglisten noget højere placeret end Kohlschreiber (nr 36) - men tyskeren er i fin serveform og bør kunne hænge på og gøre kampen tæt.

Læs analysen og se tippet (kampstart kl. 21:00).


BetXperts tennis-team

Kjartan slutter sig til BetXperts team af tenniseksperter der i forvejen tæller Rasmus Jensen, Nikolaj Petersen (Nikolaj skriver primært om Premier League og Superliga-fodbold, men supplerer med tennistips når tiden er til det) samt Jonas Mikkelsen (skriver om Challenger-turneringer).

Følg d'herrers eksperttips her (hvor man kan skrive sig på ekspertens mailingliste og dermed få et praj når nye tips lægges ud):

Kjartan Nygaard

Nikolaj Petersen

Rasmus Jensen

Jonas Mikkelsen

Tips kan også følges på forsiden af BetXpert.com