Efter CL tirsdag og onsdag, vender vi nu blikket mod torsdagens Europa League og byder på en lang række tips...

Torsdag aften skydes anden omgang af Europa Leagues gruppespil igang, og selvom turneringen ikke nyder samme opmærksomhed som storebror Champions League, er der alligevel god grund til dykke ned i udvalget.

Og det er netop hvad Torben N. Sørensen har gjort, hvilket har udmøntet sig i intet mindre end 11 analyser og spilanbefalinger fra ekspertens hånd.

Vi kommer vidt omkring, både geografisk og anbefalelsesmæssigt, fx går Torben imod italienske Inter der gæster FK Neftchi fra Aserbajdsjan.

I Tyskland tager Hannover 96 imod Levante, der sparer en række spillere, og Torben N. Sørensen har fundet værdi i hjemmesejren. Andetsteds i landet er Borussia Mönchengladbach værter for Fenerbahce, og da det er et noget underpræsterende Gladbach-hold i øjeblikket, ser TNS værdi i gæsterne.

En analyse af FC Københavns udekamp mod Steaua Bukarest er det såmænd også blevet til. Torben forventer en lige og jævnbyrdig kamp og det giver således værdi at spille københavnernes vej.

Flere analyser skulle derudover være på vej; bl.a. kigger Jens Bøye på de tre kampe med fransk islæt, så hold øje med siden i løbet af torsdagen.