Det kan godt være det ikke er i denne weekend mesterskabet afgøres i den engelske Premier League. Men nogle ting kan sagtens blive sat på plads når de fire bedst placerede klubber denne søndag er involveret i to topbrag, på henholdsvis Old Trafford og Stamford Bridge.

Kl. 14:30 tager Manchester United imod Liverpool i kampen om Nord-England, og her må gæsterne, De Røde fra Merseyside, nok sande at et nederlag vil betyde et farvel til titelkampen. I så fald er Gerrard og co. nemlig hele 14 point efter United.

For Ronaldo, Rooney og de andre Røde Djævle der indtager rækkens førsteplads, gælder det ikke bare om at holde afstanden til de forhadte scousers, men også om at holde sig et skridt foran de nærmeste forfølgere fra Arsenal.

Kl. 17 besøger The Gunners Chelsea i et London-opgør der også tegner uhyre spændende. Med en sejr kan Abramovic’ dyre drenge faktisk overhale Arsenal i tabellen, og alle sejl vil blive sat på Stamford Bridge for at det sker. Men Arsène Wenger og hans Young Guns vil næppe lade sig blæse omkuld uden at skyde igen.

Hvad ender det mon med? Tjah, hvem ved. Hvad med to målfattige pointdelinger mellem hold der er cirka lige stærke og har stor respekt for hinanden - og dermed status quo i tabellen?

Se vores topbrags-analyser og de medfølgende tip: http://www.betxpert.com/ekspert/eng/

PL-stillingen (med 8 runder tilbage):
United 70 point
Arsenal 67
Chelsea 65
Liverpool 59

Andre analyser

Bemærk også vores øvrige søndags-analyser. Vi har bl.a. kig på dansk og fransk fodbold.

En oversigt over alle dagens tip findes på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp