Torsdag var en god dag på BetXpert. Dagen stod i tennis og ishockeyens tegn og det kom der et ganske fint overskud ud af. I tennisverdenen overraskede undertippede Igor Sijsling mod Philipp Kohlscreiber - dén havde vor ekspert, Alexander Dittmer, luret og hentede odds 3,75 på underhunden.

Torsdag bød også på dansk ischokey og her havde Mike Larsen tre spil ude. Hver og én gik hjem: AaB og Herlev sejr til henholdsvis 2,35 og 2,50 og på toppen af kransekagen en odds 6,50-luring på Odense ude over Herning.

Aftenen blev lukket og slukket med et under-spil på Roma-Siena til odds 2,08.

Alt i alt blev det til et overskud på 12,81 units for torsdagen. BetXpert er dog stadig i underskud for måneden og året, men vi regner bestemt med at nå i sort inden året er omme - og torsdagens vellykkede tips var et skridt på vejen.

Vi fortsætter i weekenden

Fredagens første tip er allerede gået hjem, da Palmeiras slog Ceara i nat. I aften håber vi på at fortsætte den gode stime og har i øjeblikket tre spil ude.

Klokken 17.00 er der slovakisk ishockey, hvor en udesejr til Kosice over Zilina ser sandsynlig ud: http://betxpert.com/ekspert/tips/zilina-kosice-2-2

Herefter er Alexander Dittmer igen på banen med en mulig tennisoverraskelse og har fundet et spændende spil til odds 4,75: http://betxpert.com/ekspert/tips/jo-wilfried-tsonga-nicolas-mahut-over-10-5

Senere på aftenen tager formstærke Stuttgart imod HSV, der i øjeblikket står uden træner og i den største krise længe. Vi anbefaler et spil på at Stuttgart vinder og holder nullet til odds 3,25: http://betxpert.com/ekspert/tips/vfb-stuttgart-hamburger-sv-stuttgart-win-to-nil

Lørdag og søndag er der både tysk, engelsk, italiensk, dansk og spansk på programmet. I skrivende stund har vi et par håndfulde analyser ude og der vil løbende blive tilføjet flere - så hold øje med BetXpert.com i weekenden!