Sponsoreret indhold fra Betsafe

Forud for den store finale i DR-programmet "Den Store Bagedyst" er Tobias Hamann-Pedersen bookmakernes klare favorit til at løbe med titlen. Betsafe betaler blot pengene 1,15 gange igen, hvis midtjydenvinder.

Efter syv episoder af DR-programmet "Den Store Bagedyst" står tre deltagere nu tilbage med chancen for at løbe med den samlede sejr. Blandt dem skiller Tobias Hamann-Pedersen sig ud som bookmakernes favorit. Den 26-årige journalist har brilleret ved at blive kåret til mesterbager i hele tre ud af de foreløbige syv programmer.

"Det er ingen let sag at beregne odds på et program som Den Store Bagedyst, men vi har vovet pelsen, fordi vi kan se, at det interesserer mange af vores kunder. Og efter at have nærstuderet deltagernes præstationer, så må vi konkludere, at Tobias Hamann-Pedersen er i en klasse for sig. Håndværksmæssigt er han enormt dygtig, og så besidder han overskuddet til at tænke kreativt, selvom han er under pres", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Tobias' nærmeste konkurrent til sejren i Den Store Bagedyst er ifølge bookmakeren Mette Hassing Mikkelsen til odds 4,00, mens Kathja Kristina Holm er den store outsider til odds 7,50.

Finalen bliver sendt på DR onsdag 15. oktober.

Hvem vinder Den Store Bagedyst 2014?

Tobias: odds 1.15

Mette: odds 4.00

Kathja: odds 7.50

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under TV
Begivenheder - TV