BetXperts tennisteam er blevet udvidet fra to til fire, med tilgangen af Lars og Asger. Læs præsentationen af d´herrer...

Vores dygtige tenniseksperter Rasmus og Kjartan har desværre ikke så meget tid til tips i disse måneder (de skal dog nok komme stærkt igen).

Men fortvivl ikke, kære tennis-elskende BetXpert-brugere! Vores tennis-team er blevet udvidet, og vi har nu fire knalddygtige folk.

De to tilkommere er Lars Baes og Asger Hess-Olesen der har slået deres folder på Tenniszonen.dk, men altså nu vil fornøje BetXperts læsere med artikler, analyser, og spilforslag.

Tennis-konkurrencer (som både Tenniszonen og BetXpert løbende har kørt) skal der også nok komme en række af i den kommende tid. Fx til French Open i slut-maj.

Lars Baes der tidligere har skrevet for BetXpert (med succes: 449 tips med en tilbagebetaling på 104%), er 31 år, fra Vejle og har selv spillet divisionstennis. Han skriver om både WTA og ATP, dvs både kvinder og mænd.

Find hans ekspertside her: http://www.betxpert.com/ekspert/lars-baes

Lars' comeback-tip her på BetXpert er her (kampen spilles i dag, fredag, kl. 15:40):

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/gilles-simon-jo-wilfried-tsonga-over-21-5

Asger Hess-Olesen er 25 år og studerer på Handelshøjskolen i Århus hvor han også spiller tennis, hos Århus 1900. Hans analyse-ekspertise har bl.a. ført ham til en kommentatortjans på Eurosport – og nu altså også til BetXpert.

Han følger med i det hele, fra Futures og Challengers til Grand Slams. Han har mest styr på herrsiden, men kan også sagtens komme med tips til damekampe.

Find hans ekspertside her: http://www.betxpert.com/ekspert/asger-hess-olesen