I aften afgøres det hvem FC København skal møde i 2. kvalifikationsrunde i Champions League. Montenegrinske Mogren tager imod Hibernians fra Malta i en kamp hvor hjemmesejr er sandsynlig, men hvor der er saftig værdi i et sats på uafgjort.

Mogren vandt nemlig det indledende opgør på udebane med 2-0 og står nu med godt og vel det ene ben i 2. kvalifikationsrunde. Klubben fra Montenegro kan nu, på hjemmebane, nøjes med uafgjort (ja, selv et 1-måls-nederlag) og alligevel gå videre.

Ettallet er det forventede resultat; men helt utænkeligt er det ikke at malteserne der faktisk kæmpede meget godt på eget græs, kan hente sig et ærefuldt resultat i Montenegro.

Torben N. Sørensen har fanget et højt odds hos Bet24: 6,35 for krydset. Det er siden faldet til 5,75 - men uafgjort kan pt fås til 6,15 hos Bwin*. Stadig med værdi, jævnfør Torbens chancevurdering.

Se hans analyse (kampstart kl 20:30).

CL: 1. kvalrunde
Der er kun gået en god måned siden Barcelona slog Manchester United i Champions League-finalen i 2009. Og turneringen er allerede i gang med en ny sæson...

Indtil videre er det dog kun 1. kvalifikationsrunde.

Med følgende fire deltagere:

Hibernians Paola (Malta) - FK Mogren Budva (Montenegro)
Tre Fiori (San Marino) - Sant Julia (Andorra)

Sidstnævnte match-up fik en vinder i går da Sant Julia efter 1-1 i begge kampe vandt straffesparkskonkurrencen.

Og i dag gælder det så returkampen for Mogren og Hibernians. Kampen på Malta endte 0-2, dvs med montenegrinsk udesejr.

Langt til det forjættede land
Fra 1. kvalifikationsrunde er der langt til det forjættede land, gruppespillet der har første runde d. 15. september.

De to overlevere, Sant Julia og Mogren/Hibernians går i 2. kvalifikationsrunde hvor de skal op imod henholdsvis bulgarske Levski Sofia og danske FC København.

2. kvalifikationsrunde finder sted 14./15. og 21./22. juli.

Læs Torben N. Sørensens artikel om den nye struktur i Champions League.

Torsdag: Europa League 
Denne torsdag gælder det returkampene i 1. kvalifikationsrunde af Europa League (nyt navn for UEFA Cuppen). Også her har Torben tip ude

Også for Europa Leagues vedkommende har vi en artikel der kigger nærmere på turneringens struktur (det er nemlig ikke kun navnet der er nyt).