Solbeskinnede franske landeveje og svedige danske TV-skærme - så ved man, sommeren for alvor er her. Lørdag kl. 15:40 sendes den første rytter afsted på den 19 kilometer lange enkeltstart - fra Fromentine til Noirmoutier-en-l´Ile - der udgør første etape af årets udgave af Tour de France.

I den forbindelse skal vi minde om, at den gratis Tour-konkurrence med en Bet24-sponsoreret præmiesum på 5.750 kr. har deadline lørdag kl. 15:40: Derefter er dét løb kørt!

Deltag i konkurrencen: http://www.betxpert.com/articles/tour05/coupon.asp

Gå heller ikke glip af cykel-ekspert Thomas Foged Thomsens omfattende optakt til årets Tour, med et kig på de forskellige hold, deres kaptajner og deres vandbærere. Hvem får henholdsvis den gule, den prikkede og den grønne trøje på ved ceremonien i Paris, når vi når så langt? Og hvordan ser etaperne egentlig ud i år?

Se det hele i BetXperts til lejligheden oprettede sektion, "Tour de France 2005": http://www.betxpert.com/articles/tour05/


Hold også øje med chatten


Før hver etape kan man gå ind ind på BetXperts chat og få sig en snak om det forventede forløb - og udveksle synspunkter om fristende bets. Er cykelekspert Thomas Foged Thomsen til stede, vil det blive annonceret på chattens forside.

Her finder du BetXperts chat: http://www.betxpert.com/chat


Tip til første etape (hvad med prologen?)


Normalt kaldes åbningsdagens enkeltstart en prolog, men det må man ikke kalde det, når distancen er så lang som 19 kilometer. Derfor ER det altså første etape, der skydes af denne lørdag.

Første rytter sendes som nævnt afsted kl. 15:40, og den sidste ruller ned ad rampen kl. 18:48.

På BetXperts cykelside finder du ekspert-tip, både til første etape og med henblik på det samlede klassement. Se Thomas Foged Thomsens analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/cykling/

Vive le Tour de France!