Sponsoreret indhold fra Betsafe

På lørdag danner DR's koncertsal ramme for den historiske MC's Fight Night, hvor Danmarks bedste freestyle-rappere udkæmper verbale slagsmål. Betsafe har sat odds på konkurrencen og forventer favoritsejr til MC Ollie, der også er forsvarende mester.

Når Danmarks otte skarpeste rim-smede på lørdag tørner sammen i en boksekamp på ord, er der lagt op til et festfyrværkeri af kreative punchlines og sproglige knockouts. Bookmakeren Betsafe har sat odds på den legendariske hiphop-event og har størst tiltro til MC Ollie, der er favorit til både den samlede sejr og prisen for aftenens bedste punchline. Vinder MC Ollie - som den første nogensinde - konkurrencen for tredje gang i træk, betaler Betsafe blot pengene 1,32 gange igen.

"I MC Ollie ser vi en rapper med selvtilliden helt i top. Han har vundet to gange i træk, og de øvrige kombattanter skal virkelige ramme dagen for at ryste ham. Når det er sagt, så er intet givet på forhånd, og tronen kan sagtens væltes. Blandt udfordrerne har vi især et godt øje til Elbanovic, som sidste år tabte i finalen. Han har den kreativitet og humor, som kan give ham publikum i ryggen," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

DR3 sender live fra finalen på lørdag kl. 22.15, hvor blandt andre Michael "Jøden" Christiansen vil guide seerne gennem aftenens runder. Eventet kan også streames på DR's hjemmeside, og Betsafe udbyder liveodds aftenen igennem.

Vinder af MC's Fight Night 2014

Betsafe odds
MC Ollie 1,32
Elbanovic 2,75
Callas 5,50
Klaskefar 6,00
Spasmager 10,50
Fresco 25,00
Janus Forssling 25,00
Captain Doom 30,00

Bedste Punchline Award MC's Fight Night 2014

Betsafe odds
MC Ollie 3,20
Spasmager 3,80
Elbanovic 4,00
Klaskefar 5,50
Callas 7,25
Captain Doom 8,50
Fresco 12,00
Janus Forssling 12,00

Find spillet på Betsafe under musik - Danmark - MC's Fight Night