Tirsdage er sædvanligvis temmelig tynde, hvad sportsbegivenheder og spiludbud angår. Men ikke denne gang. Denne tirsdag byder nemlig på dansk ishockey, diverse fodboldkampe i forskellige europæiske lande - samt tennis, både ATP og WTA (sæsonfinale i Doha).

Der er masser at sætte odds-tænderne i.

Pokalkampe fra nær og fjern

De fleste fodboldligaer holder pause i midtugen - bortset fra den hollanske Æresdivision - men det betyder ikke at klubberne kan holde fri. Der spilles nemlig pokalrunde i diverse lande. Tirsdag og onsdag gælder det blandt andre Danmark, Frankrig, England, Italien og Tyskland.

I skrivende stund har vi tips til følgende fodboldkampe i dag (flere kan være på vej):

Holland, Æresdivision, ved Mikkel Vilfort:

kl. 20 Heracles - Breda: 1

England, Carling Cup, ved Jesper Ambrosius:

kl. 21 (TV) Manchester United - Wolverhampton: Wolverhampton +1,5

Bemærk også vores forum hvor man fx kan finde debat om de danske pokalkampe i denne tråd.

Dansk ishockey

I aften - med kampstart kl. 19:30 - afvikles endnu en runde i dansk ishockeys bedste række, AL-Bank Ligaen. Mike Larsen har analyseret tre af opgørene, med to spilforslag og en advarsel til følge.

Find analyserne her.

Tirsdagens tennis: Wozniacki i Doha

Der er både herre- og dame-tennis på programmet i dag. Vores nye tennismand Robert Friis Overby (kendt under sit brugerprofilnavn "Agassi in Honor") har således et tip til en ATP-turnering i Montpellier hvor Adrian Mannarino har fordel af hjemmebane og nydelig form når han skal møde slovakiske Lukas Lacko (kl. 14:30).

Se tippet her.

Fraset lejlighedsvise ATP-tips vil Robert dog primært skrive WTA-analyser. Og han har naturligvis - ligesom vores anden tennismand Lars Baes - øjnene rettet mod Doha i disse dage.

I dag starter nemlig WTA Championships - sæsonfinalen hvor de otte bedst placerede kvinder krydser klinger. Og det inkluderer selvfølgelig ranglistens nr 1, danske Caroline Wozniacki (men desværre ikke de skadede Williams-søstre).

Så hold godt øje med siden - vi regner med at Lars og Robert kommer med analyser af dagens kampe, og hvis det skulle kikse (fx pga manglende værdi i oddsene), så skal der nok komme noget de følgende dage. Det kan varmt anbefales at man skriver sig på d´herrers mailinglister (tryk på konvolutsymbolet i profilboksen på vedkommende ekspertside).

Tirsdagens kampe
16:00 Vera Zvonareva vs. Jelena JankovicKl
17:15 Caroline Wozniacki vs. Elena Dementieva: Se Roberts analyse & tip
18:30 Francesca Schiavone vs. Samantha Stosur