Tirsdag byder på et væld af landskampe, som vi har analyser og/eller tips til. Dertil kommer tennis og engelsk/skotsk fodbold fra de lavere rækker....

 

Kl. 20.15 i aften indtager Olsen-Banden græstæppet i Bratislava til venskabskampen mod Slovakiet. Det er et slovakisk mandskab i dårlig form, der tager imod et dansk landshold, der ikke har hentet en sejr i seks udekampe i træk og ser ud til at spare bl.a. Christian Poulsen - og måske også Christian Eriksen - i forhold til weekendens 1-1-kamp i Norge (desuden mangler ideal-midterforsvaret, Agger & Kjær).

En svær kamp at spå om mener Jens Bøye, der dog mener at finde værdi i et sats på en målrig kamp. Se hans analyse, og byd endelig ind med tanker om kampen.

Syv landskampe har vi analyser ude på til tirsdagen (plus natten til onsdag) - herunder et par sydamerikanske venskabskampe (den ene dog spillet i Holland), som http://www.betxpert.com/ekspert/frank-pilantra har sendt tip afsted til.

Foruden de nationale kampe har Kjartan Nygaard fundet to tip fra ATP-turneringen i Miami, hvor han bl.a. har fundet værdi i at kampen mellem amerikanske John Isner (vinderen af "marathon-kampen" fra Wimbledon 2010) og sydafrikanske Kevin Anderson, går over 24 partier.

Landskampspausen afholder ikke de lavere rækker i England og Skotland fra at afvikle kampe, og vores eksperter på de lavere rækker i disse ligaer, Jonas Germannsen (Skotland) og Anders Jørgensen (England) har budt ind med hhv. ét og to tip til dagens kampe.

For et samlet overblik over dagens tip, tjek da forsiden på BetXpert.com eller vores oversigt over aktuelle tip.

Husk, at du via vores Match Center kan få et komplet overblik over de kampe, der spilles i dag. Herfra kan tilgås odds-oversigt og statistik på kampene, og skulle du sidde inde med noget viden om en kamp eller finde et odds interessant kan du oprette en tråd om den pågældende kamp.