Det snerper til i Sydafrika. Efter 48 gruppekampe, otte ottendedelsffinaler og fire kvartfinaler, er vi nået til de to VM-semifinaler (tirsdag og onsdag). Som vi naturligvis dækker med grundige analyser og tips:

Uruguay - Holland

Tirsdag kl. 20:30

Tip: 0-0 ved pausen (læs Jens Bøyes analyse) 

Tyskland - Spanien

Onsdag kl. 20:30

Tip: X (læs Nicolaj Stages analyse) 

Et Torben N. Sørensen-tip til Tyskland-Spanien er desuden på vej.

BetXperts VM-eksperter har indtil videre noteret sig for 62 tips og en samlet tilbagebetaling på 115%. Vi agter naturligvis også at dække bronzekampen og finalen - der spilles henholdsvis på lørdag og på søndag.

Se BetXperts VM-Guide her

TOUR DE FRANCE: BETXPERTS TIPS ER PÅ VEJ

I lørdags fik den i forvejen hårdtpumpede sportssommer en ekstra EPO-sprøjte i armen: årets udgave af Tour de France gik i gang og sluttede sig dermed til de store begivenheder der i juli måned gør TV-skærmen meget mere attraktiv end stranden.

Indtil videre har BetXperts cykeleksperter holdt ret lav profil, dels pga tidspres, dels fordi de første etaper i Belgien/Holland er pokkers svære at vurdere.

Det er blevet til to tips fra Mikkel Condés side, et klassementsspil på Armstrong versus Bradley Wiggins (i sagens natur endnu ikke afgjort) og et prolog-tip på Luis Sanchez versus Samuel Sanchez (spillet gik hjem).

Til dagens etape (nr 3) der går fra Wanze i Belgien til Arenberg Porte du Hainaut i Frankrig, er der ingen eksperttips (der er til gengæld brugertips, se fx her, og forumdebat).

Men eksperttips kommer der sandsynligvis til morgendagens etape der går fra Cambrai til Reims. Mikkel regner med at have noget klar, enten i aften eller tidligt onsdag morgen.

Hold øje med hans tips her (hvor man også kan skrive sig på hans mailingliste og dermed få et praj når nye spilforslag er lagt ud).

Vores anden cykelekspert Esben Billum melder også at der snart er tips på vej fra hans side.

WIMBLEDON SLUT, MEN DER SPILLES STADIG TENNIS

Årets Wimbledon-turnering sluttede i søndags med Rafael Nadals tresætssejr over overraskelsesfinalisten Berdych (lørdag blev spindesidens finale vundet af Serena Williams mod Zvonareva).

Men dermed er det ikke slut med BetXperts tennistips. I skrivende stund har Jonas Mikkelsen (tilbagebetaling på 108% efter 115 tips) to tirsdags-tips ude.

Et tip til en challenger-turnering i San Bendetto (kampstart kl. 12), og et tip til en challenger-turnering i Oberstaufen (kampstart kl. 15).

Se spilforslagene her: http://www.betxpert.com/ekspert/jonas-mikkelsen