Ingen ramte en enlig 13'er på Danske Spils Tips 13-kupon i sidste uge, og det betyder, at jackpotpuljen for en enlig 13'er på hele fem millioner kroner går videre til denne lørdags kupon. 

Den største Tips 13-gevinst i Danske Spils historie er på 5.103.343 kroner, og den blev vundet i Aabenraa tilbage i 1990. Siden da er rekorden ikke slået, men det kan den meget vel snart blive. 

Der er nemlig fem millioner kroner til en enlig 13'er på lørdagens Tips 13-kupon den 22. september, der har kampe fra den engelske Premier League og Championship på programmet. Med følgegevinster for 12, 11 og 10 rigtige kan gevinsten nemlig godt overgå rekorden fra 1990. 

Allerede i sidste var puljen til en enlig 13'er på fem millioner kroner, men da hele ni rækker ramte de 13 rigtige, så blev jackpotten ikke udløst. I stedet fik de ni rækker hver 54.594 kroner i gevinst. Hele 196 rækker ramte 12 rigtige, hvilket gav 835 kroner i gevinst for hver enkelt række. Til 11 rigtige var der 81 kroner, mens der var 24 kroner til 10 rigtige. 

Find overraskelserne

På lørdagens kupon er der flere store favoritter på kuponen, og hvis man vil have en enlig 13'er, så skal der gerne komme overraskelser. Manchester City er store favoritter på udebane over nyoprykkede Cardiff, men City har netop tabt på hjemmebane i Champions League med 2-1 til Lyon. Måske venter der en overraskelse i Cardiff. Det har flere spillere dog allerede tippet, viser tendensen hos Danske Spil*

"Set over en periode på 194 uger, så har der 30 gange været en enlig vinder af Tips 13. Det svarer til cirka 15 procent. Ud fra den statistik kan der gå fem-seks uger, før vi finder en enlig vinder af fem millioner kroner i Tips 13. Det er blot set ud fra et statistisk synspunkt, da puljen jo allerede kan ryge her på lørdag," siger Frederik Skov, produktmanager hos Danske Spil* i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Ser vi frem mod lørdagens kupon, så er Liverpool, Manchester City og United de helt store favoritter. Hvis vi skal finde en enlig vinder af fem millioner kroner på lørdag, så skal der som udgangspunkt findes mindst en overraskelse i én af disse tre kampe."

Jackpotpuljen på fem millioner kroner til en enlig 13'er fortsætter, indtil der findes en vinder af den, oplyser Frederik Skov.