Årets Tour de France er en rutchebanetur, fyldt med spænding og uforudsigelighed. Onsdag blev Floyd Landis sat og lignede en færdig mand. Torsdag genopstod han som Fugl Føniks af asken med fremragende solokørsel, tog etapesejren og hentede næsten al den tid, han havde tabt dagen forinden.

Den genfødte mennonit står nu med virkelig gode kort på hånden, da han kun er 30 sekunder efter Pereiro, 18 efter Sastre - og cirka 2 minutter foran Klöden. For nu er de høje bjerg slut, og på lørdag venter en lang enkeltstart, som er skræddersyet til tempospecialister som Landis (og Klöden).

Man skal aldrig sige aldrig - især ikke i denne tur, hvor ALT kan ske - men hvis Landis ikke kører ind i Paris på søndag med den gule førertrøje på, så er det en sensation.

Men først skal vi have overstået fredagens etape, der ganske vist har tre mindre stigninger, men i sammenligning med de foregående dage er flad som en pandekage. Her vil der næppe ske forskydninger i toppen, selv om CSC, Telekom og Caisse d'Epargne ret beset bør gøre hvad de kan for at ryste Floyd Landis og det øvrige Phonak-hold. Eller har de affundet sig med deres skæbne?

Se vores kvalifikationsside og se, hvad vores cykelekspert-aspiranter har at byde på af tip (spilstop kl. 12:40): http://www.betxpert.com/ekspert/kval/