Vi har slået på tromme for det hele ugen – og nu sker det så. Tippeligaen i Norge og Allsvenskan i Sverige går i gang med 2008-sæsonen. Svenskerne venter til søndag med at lægge fra land, og det gør nordmændene sådan set også, men med een undtagelse.

Allerede i dag tager Vålerenga imod Ålesund i et fremskudt opgør – og den kamp har vores nye norske ekspert Cato Meijer analyseret: http://www.betxpert.com/ekspert/nor/#64693

Husk at se Catos optaktsartikel: http://www.betxpert.com/artikel/nye-nordiske-eksperter-og-tippeliga-optakt

Andre analyser

Den norske forårsbebuder spilles dog først kl. 20:30, og der er masser af spilobjekter tidligere på dagen. Vi har fodbold fra Danmark, England, Skotland, Frankrig og Italien.

Heriblandt nogle spændende topkampe. Således mødes OB og FCM i en kamp om tredjepladsen, og i Frankrig tager Bordeaux imod Nancy i et opgør om andenpladsen. Vi kan desværre ikke tilbyde en analyse af The Old Firm i Skotland, det traditionsrige opgør mellem Rangers og Celtic, men vi har andre skotske tip.

Vi har i øvrigt også – efter det norske opgør – et par kampe fra en anden liga der går i gang denne lørdag: Den nordamerikanske Major League. Manden med det passende navn, Mike Larsen, har analyseret.

Midt i al fodbolden skal det ikke glemmes at vi også har tennis på programmet: Fra Sony Open i Miami.

En oversigt over vores analyser og tip kan findes på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp