BetXpert byder velkommen til ny basketball-ekspert: Jank1. Han debuterer med et tip samt en analyse beregnet på livebetting...

Hjemmehold Odds Bookmaker
13:15 Litauen U19-Kina U19 Livebetting  
18:00 Kroatien U19-Serbien U19: 1 2,5
Ladbrokes

Jank1 har de sidste tre år leveret tips til SpilXpertens købespils-afdeling hvor hans statistik siger 783 spil og en tilbagebetaling på 109%.

Nu er det så BetXperts læsere der kan nyde gavn af den 19-årige sjællænders viden om basketball og evner til at finde gode odds. Og det giver god mening - det var nemlig her på BetXpert knøsen i sin tid trådte sine betting-barnesko: 

"BetXpert har min interesse, fordi det er Danmarks største bettingcommunity, med fokus på konstruktivitet..."

"Det var BetXpert jeg så først, som 14 årig, og som årene gik, var det jeres artikler der gjorde mig bedre. Nu er jeg så her som eksperttipper :-)" fortæller Jank1 der også er ivrig bruger af BetXperts Regnskab (og i øvrigt har han også en BetXpert-brugerprofil: Pede). 

Jank1 (der af erhvervsmæssige årsager ønsker at eksperttippe under pseudonym) runder med andre ord snart sit femte år i bettingmiljøet.

"Gennem årene er min niche blevet basketball som en slags fortsættelse af at jeg startede med at bette på NBA. Passionen og interessen er dog lige så stor for fodbold, men det er et marked jeg ikke på samme måde føler jeg kan slå."

Han interesserer sig især for NBA ("fordi de er sådan nogle dygtige atleter og fordi de har attitude..."), men han følger også med i europæisk (herunder dansk) basketball og vil komme med tips over en bred basket-front.

Find Jank1s ekspertside her (hvor du kan skrive dig på hans mailingliste og dermed få et praj når han udlægger nye tips).