I forhold til odds 332 virker odds 5 umiddelbart som en fis i en hornlygte. Men når det går hjem, er det nu ikke helt skidt.

I sidste uge ramte vores golfekspert Morten Kaspersen odds 5 i et spil på at Boo Weekley ville lande i top10 i PGA-turneringen Verizon Heritage. Det må man sige han gjorde; han vandt nemlig (for andet år i træk).

Morten havde også et vinderspil på Dudley Hart til skyhøje odds 332; men det langskud var meget langt fra at gå hjem. Meningen var dog også at lukrere på en eventuelt god start af Dudley - fordi man så ville kunne sælge ham på en spillebørs, fx Betfair*, og score sig en gevinst. Men han spillede ret skidt fra start, og dermed røg den fidus.

Ikke desto mindre ramte Morten 3 ud af 4 tip til Verizon-turneringen og scorede en tilbagebetaling på 215%. Hans samlede tilbagebetaling for indeværende sæson (18 tip, hvoraf 11 er gået hjem) siger: 125%.

Nu har Morten igen udlagt golftip – et på danske Søren Kjeldsen der onsdag aften slår ud i BMW Asian Open, og der foreligger også et torsdagsspil.

Se golf-spillene: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/