Så starter årets sidste "Major", PGA Championship i golf – og Expekt*.com, Skandinaviens førende bookmaker online, sørger for, at der bliver spænding både på og udenfor banen!
Som et særligt tilbud til alle kunder på Expekt*.com bliver det nu muligt at få indsatsen retur, selvom éns væddemål skulle være tippet forkert!

– "Vi kørte en lignende kampagne tidligere i år ved British Open i golf, og den blev en stor succes", udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com Danmark. "I takt med, at den generelle interesse for golf er steget eksplosivt de senere år, har vi også som bookmaker kunnet registrere en øget interesse for golf, og det er netop denne interesse, vi ønsker at imødekomme med denne kampagne", fortsætter Claus Rademacher.

”Forsikringen” går helt enkelt ud på, at indsatser på vinderspil (placeret inden turneringens start torsdag) refunderes, såfremt spilleren enten bliver nummer to i turneringen eller laver et af de berømte ”hole-in-one”-slag (men ikke vinder turneringen).

PGA Championship bliver i øvrigt sidste chance for store spillere som Mickelson og Singh for at vinde en stor titel i år. Singh vandt ellers turneringen sidste år og indkasserede ikke mindre end 6 millioner kroner for sin sejr, og Tiger Woods, én af favoritterne i år, vandt turneringen i både 1999 og 2000. Vinderen af PGA Championship får desuden den kæmpe fordel det er, at være født deltager de næste fem år i de tre andre ”majors”, nemlig US og British Open samt The Masters.

"Tidligere var golf jo en decideret rigmandssport, men sporten er virkelig blevet hvermandseje i dag, hvilket vel bedst bevises med det faktum, at man i dag ofte kan købe golfudstyr i almindelige supermarkeder", siger Claus Rademacher. "Og i takt med, at dygtige danske golfspillere, som f.eks. Thomas Bjørn, Anders Hansen samt Iben og Steen Tinning har haft stor succes, har dette også været med til at give et kraftigt øget fokus på golfsporten her i Danmark", slutter Claus Rademacher.

Forsikringen på væddemål på PGA Championships gælder kun på vinderspil og kun på væddemål, som placeres inden turneringens start torsdag 11. august.