Sponsoreret indhold fra Betsafe

NBA's grundspil går på hæld og de sidste slutspilspladser fordeles i disse uger. I Western Conference kæmper New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder om den ottende og sidste billet. Betsafe vurderer, at Thunder vil trække det længste strå i holdenes indbyrdes duel.

Skal sæsonen gå i glemmebogen, eller skal sommerferien udskydes til fordel for prestigefyldte slutspilskampe? Denne skillevej står mange af NBA-holdene overfor i disse dage, hvor grundspillet går ind i sin afgørende fase. I Western Conference er konkurrencen om den yderste slutspilsplads særligt hektisk. New Orleans Pelicans har hele sæsonen lignet et godt bud på et slutspilshold, men nu er holdet blevet overhalet af Oklahoma City Thunder, og Betsafe vurderer, at Thunder vinder ræset om slutspilspladsen. Bookmakeren betaler blot pengene 1,25 gange igen, hvis Oklahoma-mandskabet kommer med i det fine selskab. Tiltroen er knap så stor til Pelicans, der står i hele odds 3,50 hos Betsafe.

"Det er en sand kappestrid, som har udviklet sig om den yderste slutspilsplads i Western Conference. Thunder er normalt at finde blandt mesterskabsfavoritterne, men både Oklahoma og New Orleans har været utroligt hårdt ramt af skader i denne sæson. Begge hold kan dog sagtens lave ravage, hvis de kommer med i NBA's afgørende udskillelsesløb, og Thunder har de seneste fem år været repræsenteret i slutspillet. Denne rutine taler for Oklahomas favoritværdighed," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Et skridt i New Orleans Pelicans færd mod det forjættede slutspil bliver vist på TV2Sport på søndag kl. 20.30, når holdet skal på besøg hos Los Angeles Clippers.

Kommer Oklahoma City Thunder i slutspillet i NBA 2014/15?
Ja 1.25
Nej 3.50

Kommer New Orleans Pelicans i slutspillet i NBA 2014/15?
Ja 3,50
Nej 1.25

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Basketball - NBA - NBA Sæsonspil

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.