Efter et forsmædeligt 0-4 nederlag til Silkeborg i weekenden er FC Midtjylland-cheftræner Thomas Thomasberg på vej til en fyreseddel. Det mener i hvert fald bookmakeren Betsafe.com, som ikke giver ham mange chancer for at sidde i sit brandvarme sæde ret meget længere.

”Midtjylland er kommet elendigt i gang med sæsonen og deres ambition om at vinde guld senest i 2011 hænger i en tynd tråd. Ansvaret hviler på spillerne, men i fodboldverdenen fyrer man bare ikke 11 mand, så Thomasberg står for skud, hvis succesen udebliver”, udtaler ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse lavet af spillefirmaet. Her er der sat odds på, om Thomas Thomasberg er cheftræner i FCM dagen efter sidste spillerunde. Det tvivler Betsafes oddssættere på.

”Midtjylland har ikke andet end SAS Ligaen at fokusere på, hvor andre hold kan redde en dårlig præstation i den hjemlige liga med gode resultater i Europa, som vi så det med AaB i sidste sæson. Det lægger maksimalt pres på træneren, og yderligere nedgang kan være katastrofal for Thomas Thomasberg”, fortsætter Betsafes danske manager. Spillefirmaet giver således 300 kroner for en flad hundredekroneseddel, såfremt FC Midtjyllands cheftræner pr. 17. maj hedder Thomas Thomasberg. Såfremt han er fyret forinden er gevinsten kun 130 kroner.

Betsafe.com er også gået linen ud efter Midtjyllands ringe sæsonstart, og superpessimister kan nu spille på, at midtjyderne rent faktisk går en rædselssæson i møde og rykker ned. Gevinsten er dog også derefter, da man får sin indsats hele 50 gange igen såfremt ”Ulvene” ender under stregen.

Alle odds på FC Midtjyllands fremtid:

Thomas Thomasberg FC Midtjylland træner 17. maj 2010
JA 3,00
NEJ 1,30

FC Midtjylland rykker ned
JA 50,0