Norge vandt i går deres EM-gruppe i håndbold, og det blev fejret - også her på siden, hvor brugertipperen The Darkhorse havde fundet odds 12 på det udfald.

Der kan være gode penge i at være håndboldkyndig. Det kan man endnu engang se her på BetXpert, hvor den dygtige brugertipper, The Darkhorse, har ramt et såkaldt højodds.

Denne gang ramte han odds 12 på at Norge ville vinde deres gruppe under årets Europamesterskab. Han havde nemlig luret, at de skulle have omkring 10 % sandsynlighed for at ende øverst.

Norge tabte ellers den indledende kamp mod Island med 26-25, men med en sejr over Kroatien og Hviderusland, endte det med, at Norge kunne lade sig hylde som gruppevindere af gruppe B med 4 point.

Det samme antal point endte Kroatien også på, men da Norge vandt den indbyrdes kamp, var det altså dem, der kunne juble - sammen med alle dem, der fulgte The Darkhorses tip.

Vær tålmodig

Højodds-betting kræver dog noget tålmodighed, for der kan være langt mellem snapsene. Det kommer Darkhorse blandt andet ind på i denne artikel, hvor han sætter sin spilstrategi under lup. Det ses også i Darkhorses historik fra 2015, hvor han kun havde en tilbagebetalingsprocent på 75 over 77 spil. Til gengæld lå det i 2014 på 176%.

Men er du med hver gang, så skulle der være en god chance for at høste frugterne. 

Det er femte gang, at The Darkhorse rammer et odds over 10. I alt har han en tilbagebetaling på 128 % over 370 analyser, og samlet set er det blevet til en balance på +103.97. Det er imponerende tal, og faktisk er The Darkhorse i spidsen, når man kigger på brugertipsbalancen.