Brugertipperen Mr.Profit lurede i denne uge, at der kunne være fin værdi i et vinderspil på italienske Sara Errani i WTA-turneringen i Dubai.

Den 28-årige tennisprofil, Sara Errani, strøg til tops i den netop afsluttede tennisturnering i Dubai. Det havde en af sidens brugertippere - Mr.Profit - fundet værdi i før de afgørende kampe. Værdien var til stede, da alle de seedede spillere til turneringen var røget ud, samtidigt med at hun havde leveret en solid omgang tennis og havde en forholdsvis let vej til finalen. Derfor synes han, at odds ni hos Unibet* var en kende for højt, da han kunne finde 14 % på italieneren.

Det endte med at gå meget godt. Italieneren kom i finalen, og denne lørdag stod hun så over for Barbora Strýcová. Ifølge bookmakerne var det en lige kamp, men Sara Errani var slet og ret et niveau over hendes konkurrent. Kampen blev vundet med ciffrene 6-0 og 6-2, og dermed kunne Mr.Profit – og følgerne – sætte en fin skilling ind på kontoen som følge af resultatet.

Tippet resulterede i samlet overskud

Det er altid rart, at hive et højt odds hjem. Måske lunede gevinsten lidt ekstra for Mr.Profit, for sejren betød også, at hans BetXpert-profil nu er i overskud efter 356 tips. Balancen siger +1,31, mens tilbagebetalingsprocenten rundt regnet siger 100 %.

Kigger man lidt mere detaljeret på Mr.Profits profil, kan man se, at han har haft et underskud på kontoen i et stykke tid. Siden august 2014, hvor han begyndte at komme med tips relativt regelmæssigt, er han gået fra et balanceunderskud på -16,18 til et overskud på de føromtalte +1,31.

Det kan altså godt se ud som om, at Mr.Profit har fundet sig til rette som tennis-tipper. I alt har han leveret 224 tennistips som brugertipper, og resultaterne taler for sig selv: en tilbagebetalingsprocent på 106 % og et balanceoverskud på +12,66. Ligeledes er Mr.Profit en af de aktive brugere i de meget aktive ugentlige tennisdebatter.