Så er vi klar til anden uge af Indian Wells - én af de mere prestigefyldte Masters 1000-turneringer i kalenderen - og det er nu, de store favoritter for alvor begynder at træde ind i turneringen. Det skal blive spændende at se, hvor Djokovic står efter den knapt så prangende indsats i Davis Cup sidste weekend, og hvad med Nadal, der har en fin historik her?

Første uge af turneringen bød på flere overraskelser, men de helt store stjerner er stadig med i kampen om at vinde årets første Masters 1000-trofæ. Det er dog også kun de færreste af favoritterne, der har været i kamp, men i aften/nat (søndag/mandag) indtræder de sidste af de store, og så ved vi for alvor mere om, hvor alle favoritterne står pt.

Hele seks seedede spillere røg ud i 2. runde lørdag, men deciderede chokresultater er der trods alt ikke tale om hidtil i turneringen.

Vi har måttet vinke farvel til Kyrgios (seedet 24), Sousa (32), Troicki (20), Cuevas (22), Bellucci (29) og Chardy (28), men bortset fra Kyrgios' nederlag til Ramos - som vel egentlig ikke var så overraskende endda taget hans Davis Cup-afbud grundet sygdom i betragtning - så har ingen exits været oddsmæssigt sensationelle.

Det var heller ikke ligefrem noget chok, at Del Potro røg ud til Berdych i anden runde. Del Potro havde godt fat i Berdych i første sæt, men tjekken skruede op for blusset, når der var behov derfor, og endte med at vinde temmelig komfortabelt 76 62.

Del Potro er én af de store publikumsfavoritter på touren pga. sit sympatiske væsen og kompromisløse stil, men det er ret tydeligt, at han ikke sidder på duellerne, som han gjorde tidligere.

Hans baghånd er for svag, og han virker heller ikke stærk nok mentalt endnu til at vinde de tætte partier mod de store spillere, men han er på rette vej, og det er forhåbentligt et spørgsmål om tid, før han er tilbage ved fordums styrke.

ATP Indian Wells 2016

Turneringsinfo

ATP Indian Wells 2016
Sted: Indian Wells, Californien, USA
Status: ATP Masters 1000
Underlag: Hard court udendørs
Antal spillere i hovedrunden: 96
Forsvarende mester: Novak Djokovic
De fire topseedede: Novak Djokovic (1), Andy Murray (2), Stanislas Wawrinka (3), Rafael Nadal (4)

Udvalgte odds - vinder af ATP Indian Wells 2016

Bedste odds Bookmaker
Novak Djokovic 1,72
Bet365
Andy Murray 6,30
Tonybet
Stanislas Wawrinka 9,00
NordicBet
Kei Nishikori 17,50
Betsafe
Milos Raonic 19,00
Bet365
Rafael Nadal 21,00
NordicBet
John Isner 51,00
Bet365
Gael Monfils 81,00
Unibet

Grundlæggende har intet ændret sig på outright-markedet i løbet af den første uge. Tre af de seedede spillere (Bellucci, Kyrgios og Sousa) er fra Murrays fjerdedel, så måske kan man tænke i, at hans vej til titlen bliver lidt lettere nu, men på den anden side har Kyrgios været syg, mens hverken Bellucci eller Sousa reelt har været nogen trussel for skotten.

Jeg er ikke sikker på, det ændrer det helt store, selv om det er rart at vide, at Kyrgios, hvis topniveau afgjort kunne have været en trussel for Murray, er ude, men ligesom det er et plus for Murray, at Kyrgios er ude, så er det et minus for ham, at Raonic rensede Cervantes i sin første kamp.

Raonic har været skadet siden Australian Open, men han spillede fantastisk i Melbourne, hvor han med lidt held havde slået netop Murray i semifinalen.

Murray og Raonic står til at møde hinanden i en kvartfinale, hvis Raonic kommer igennem Berdych i ottendedelsfinalen, og det kan meget vel blive en uoverkommelig opgave for Murray, der ikke har været begejstret for denne turnering i et retrospektivt lys.

Godt øje til Isner

Isner har stadig ikke været i kamp, og eftersom jeg for en uge siden havde et godt øje til ham, så er der ikke blevet rokket ved den holdning. Han møder Seppi natten mellem søndag og mandag (dansk tid), og jeg forventer ikke rigtigt, han kommer i problemer dér.

Odds 51,00 hos Bet365* er bestemt spilbart efter min mening, selv om det selvfølgelig ikke er nært så godt som Tonybets odds 65,00, der var tilgængeligt tidligere i sidste uge.

Djokovic er stadig det helt store spørgsmålstegn for mig at se. Han var mildest talt under niveau i Davis Cup-opgøret mod Kazakhstan hjemme i Beograd sidste weekend, og spiller han ikke bedre i Indian Wells, end han gjorde mod Kukushkin i søndags, så bliver han hurtigt aflivet af en flok sultne spillere, der altid er ude efter verdensetterens skalp. 

Nadal, som har en fin historik i Indian Wells, er jeg også meget spændt på at se i aktion. Han møder Muller i nat dansk tid, og selv om Muller kan spille godt på de her baner, så vil det overraske mig meget, hvis ikke Nadal er 100% tændt i denne turnering og meget velforberedt. Ryger Djokovic ud tidligt, så er Nadal i mine øjne en meget farlig outsider til titlen. 

Hold øje med Wawrinka i løbet af ugen

Jeg synes egentlig, at Wawrinkas lodtrækning er SÅ god, at odds 9,00 hos Nordicbet* indbyder til et spil, men af gode grunde ønsker jeg at se Djokovic i kamp, før jeg sætter mine penge på det schweiziske es.

Wawrinka havde ingen problemer med Marchenko i første runde, han kommer med god form fra titlen i Dubai, han har haft gode forberedelsesbetingelser, eftersom han ikke spillede Davis Cup sidste uge, og så har han fået en god lodtrækning, hvor værste modstander på papiret inden en semifinale mod Murray/Raonic er Gasquet.

ATP Challengers denne uge

Guadalajara, Mexico

Turneringen spilles på hard court udendørs. Rajeev Ram vandt turneringen i 2015.

Drummondville, Canada

Turneringen spilles på hard indendørs. John Patrick Smith vandt turneringen i 2015.

Guangzhou, Kina

Turneringen spilles på hard court udendørs. Kimmer Coppejans vandt turneringen i 2015.

WTA-karavanen gør denne uge stop i...

Indian Wells, Californien, USA

Turneringen er en Premier Event og spilles på hard court udendørs. Simona Halep er forsvarende mester.

Også hos kvinderne går vi ind i anden og afgørende uge i Indian Wells. Muguruza, Stephens, Wozniacki, Kerber, Safarova, Venus, Petkovic, Keys og Errani har i første uge gjort deres til, at WTA-touren stadig rammes af den ene bombe efter den anden i form af overraskelser.