Tour de France lakker så småt mod enden. Der resterer blot 3 etaper af det store franske etapeløb. Dermed spidser det også til i BetXperts store Tour de France-konkurrence sponsoreret af Betfair Sportsbook*. Bosse30 har benyttet de første alpeetaper til at lægge sig alene i spidsen. Se stillingen her.

Der resterer blot 3 etaper af årets Tour de France. Det er dog nogle af de mest spektakulære etaper, der genstår. Først venter et par alpeetaper med afslutning på stigning, hvor lørdagens etape slutter på legendariske Alpe D'Huez, og derefter venter afslutningen på Champs Elysees i Paris - før rytterne kan lade sig hylde for strabadserne.

Bosse30 alene i front

Med blot 3 etaper tilbage er der også sket en mindre udskildning i BetXperts Tour de France-konkurrence sponsoreret af Betfair Sportsbook*. Ved seneste opdatering lå 5 mand helt lige i spidsen, men efter et par dages våbenhvile er Bosse30 gået alene i front efter Romain Bardets flotte sejr på 18.etape. Udbryderfeltet udgøres stadig af BubbaTT, Hammond, Ulle og Zenter med 4 fuldtræffere. Der kan stadig ske meget med 3 etaper tilbage, men det er ved at være sidste udkald.

Brugernavn Stilling
Bosse 30 5
BubbaTT 4
Hammond 4
Ulle 4
Zenter 4
arnejdo 3
Barca 3
Barca. 3
Corazon 3
jmc7913 3
Larsaa 3
M139 3
mbkle 3
rektoren111 3
skilled-Highroller 3
Stouten 3
vimse 3

Herefter følger et felt på hele 19 deltagere, der hver har ramt 2 gange.