Søndag aften skal vi sydpå. I Frankrig er der nemlig 2 interessante valubets, og i Italien er der storkamp mellem Inter og Juventus.

Duracell-kaninerne fra Lille ligger nr 2 i den franske liga og bør selvfølgelig rulle hen over Strasbourg, der ligger næstsidst og i øvrigt slet ikke har vundet på udebane endnu. Men ifølge den franske ekspert, Jens Bøye (som i øvrigt ramte plet i går med Rennes´ hjemmesejr...), har oddssætterne ikke taget højde for Strasbourgs fremragende form (vandt 3-1 over Auxerre i sidste uge) eller trætheden i Lilles smalle trup (spillede UEFA-kamp torsdag). Lille-Strasbourg finder sted kl. 18.

Senere på aftenen - kl. 21 - tager Nice imod et træt PSG-mandskab, som i midtugens Champions League-kamp fik tilkæmpet sig et point i London hos selveste Chelsea. Nu skal pariserne hjem til hverdagen i den franske liga - og er foruden de tunge ben både defensivt og offensivt svækkede.

Læs de franske analyser:

http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/

I Italien tager Inter imod Juventus hjemme i Milano. En pragtkamp må være i vente, med spillere som Vieri, Adriano, Martins, Emre for hjemmeholdet - og Buffon, Ibrahimovic og Nedved for udeholdet. Eller bliver det en typisk kedelig, italiensk nulløsning? Svært at forudsige, så svært, at Henrik Posborg vurderer, at der ikke findes et valuebet i kampen. Læs hvorfor hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/ita/

Vi skal i øvrigt selvfølgelig lige minde om, at det er søndag, og derfor NFL-dag. Følg med på ZULU - og læs analyserne af amerikansk fodbold på BetXperts søsterside, NFLXpert.com:

http://www.nflxpert.com/