I denne midtuge er der fuldt program i både den spanske Primera Division og den italienske Serie A, mens der i England og Tyskland spilles pokal-bold. Især onsdag ligner udvalget et rent jule-tagselv-bord, hvor det bare er med at fange an inden højtiden står for døren, og kampudvalget bliver slunkent.

Vi lægger ud syd for grænsen, hvor Morten Blond mener der er udsigt til en ægte pokal-overraskelse i den tyske pokal-turnering når Duisburg besøger Hannover. Læs Mortens analyse af kampen på http://www.betxpert.com/ekspert/tyscup

I Serie A har vores eksperter Denan Nevoric og Lars Hellegaard i fællesskab fundet frem til 4 spilbare kampe, hvoraf hele 3 af dem ligner traditionelle italienske point-delinger, mens der ligger et godt hjemmebane-odds og lurer i den sidste kamp.

Se alle analyserne til aftenens Serie A kampe på http://www.betxpert.com/ekspert/ita

Lidt længere vestpå, på den iberiske halvø, har Martin Verwolht taget forskud på jule-lækkerierne med 5 tip, hvoraf især årets overraskelse, Levantes, besøg hos formstærke Osasuna har et godt over-væddemål skrevet hen over sig.

Analyser til kampene i den spanske Primera kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert/spa1

Vi slutter den europæiske rundtur af på St. James Park i det nordlige England, hvor Newcastle i Carling Cup får besøg af mægtige Chelsea. Trods adskillige skader gennem de seneste uger, har Newcastle vist stigende form, mens Chelsea sandsynligvis giver Carling Cup en lavere prioritet end jagten på Manchester Utd og det forestående juleprogram i Premier League, og dermed sparer nogle af de mere etablerede spillere i truppen. Selvom Chelseas trup selv på reservepladserne er imponerende, mener vores engelske ekspert, Mike Larsen, at der er god værdi i at gå efter odds 6,10 for hjemmesejren til Newcastle, der tidligere har spillet næsten lige op med dagens gæster, senest for 10 dage siden på Stamford Bridge.

Læs hele analysen af Newcastle-Chelsea på http://www.betxpert.com/ekspert/engcup