Sveriges superstart i EM blev det andet rigtige ”højodds” for Expekt*.com. De som satsede på, at Grækenland skulle slå værtslandet Portugal i åbningsmatchen kunne hæve indsatsen 25 gange (2-1). Sverige sejr på 5-0 var helt oppe på odds 100.

- Det viser, at ingen kampe for forhånd er givet og at EM kan slutte på hvilken som helst måde, siger Claus Rademacher, markedschef for Expekt*.com

Af Expekt*.com’s 250.000 kunder var der kun to spillere som havde satset på 5-0-sejr til Sverige.

I kampen Danmark-Italien var der ikke mange, der troede på dansk sejr. Hele 65% af alle spil var sat på italiensk sejr og kun 20% på dansk sejr – 15% troede på uafgjort. Der var 152 kuponer med den korrekte score 0-0 og de fik pengene 7 gange igen. Mere end 15% af alle ciffertips var sat på 0-2 sejr til Italien, men heldigvis ville det danske landshold det anderledes. Til gengæld var de fleste spillere enige om, at kampen ville ende med få mål. 77% af spil på under/over 2,5 mål i kampen var sat på under 2,5 mål.

På fredag i kampen mellem Bulgarien og Danmark er Danmark favorittippet med odds 4.35 for sejr til Bulgarien, 1.80 for dansk sejr og 4.40 for uafgjort. Vinder Danmark, ligesom Sverige, 5-0 over Bulgarien betaler Expekt*.com pengene igen 80 gange.

- Intet ville gøre mig gladere end at gøre dette, siger Claus Rademacher.