BetXpert udlagde 52 eksperttips fredag-søndag og fik en tilbagebetaling på 140%. Det bragte september i sort. På den fede måde...

I lang tid opførte september sig som en vanartet efternøler, misundelig på sine ældre søskende. Bortset fra januar, har BetXperts ekspertpanel haft overskud i alle måneder i 2012, men september insisterede på røde tal.

Indtil den forgangne weekend.

Fredag: Brandvarm ishockey-sæsonstart

Det begyndte allerede fredag hvor vores eksperter ramte syv ud af 10 tips (plus et asian-tip der gik i odds 1,0) med et overskud på 4,155 enheder og en tilbagebetaling på 141,55%. Blandt godbidderne var Mike Larsens tips til sæsonstarten i AL-Bank Ligaen, den bedste danske ishockeyrække.

Mike er kendt som en fyr med ekstraordinær værdinæse, og han skuffede heller ikke denne gang: Tre ud af fire spilforslag gik hjem (tb%: 167), herunder odds 3,36 for Frederikshavns sejr i Odense.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Lørdag og søndag: Odds 8,11 i det gode hus

Og eksperterne rullede videre lørdag og søndag, med indbringende tips til Formel 1, VM i cykling, MMA og selvfølgelig fodbold. Lørdagens højdespringer var Morten Frydendals spanske målscorertip (Barrada til at nette i Celta Vigo-Getafe) til odds 8,11 - men der var andre saftige spil, såsom Nicolaj Stages Premier League-tips (odds 3,11 for 2tal i Wigan-Fulham og odds 3,43 for X i West Ham-Sunderland) og Steffen de Vries´ X i Parma-Fiorentina (odds 3,25).

Søndag var det Loke Barrets odds 3,4 for Demetrious Johnsons underhundesejr over Joseph Benavidez ved UFC 152, Martin K. Andersens odds 4,0 for 2tal i Dresden-Ingolstadt samt Jesper Ambrosius´ odds 4,06 for krydset i PL-braget mellem Manchester City og Arsenal.

Og så var der selvfølgelig alle de andre tips der gik hjem til mindre odd. I alt udlagde ekspertpanelet 52 tips fredag-søndag. 2 tips gik i odds 1,0 mens 29 gik hjem med et overskud på 21,085 enheder. Det gav en tilbagebetaling på 140,55% for de tre dage.

Og det bragte altså september i sort. På den fede måde. Måneden er nu noteret for et overskud på 10,86 enheder for 202 tips = en tilbagebetaling på 105%.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Brugertipperne kan også

BetXperts brugertippere har også været både flittige og dygtige i weekenden. Eksempelvis ramte Kellogs odds 6,5 for gult kort til Morten Rasmussen i Horsens-OB.

Se de seneste brugertips her.