Foråret står for døren, bolden ruller igen på de danske stadions og BetXpert er spækket med tips til weekenden.

Endelig. Efter mange mørke vinternætter er vi fremme ved forårets komme; Superligaen fløjtes igang igen efter et langtrukkent vinterhi. Det sker når AGF tager imod FC Nordsjælland i en kamp der meget vel kan tegne billedet på spændingen de kommende måneder.

Frank Pilantra har taget et kig på kampen og med en svækket offensiv hos begge mandskaber, fundet værdi i under 2,5 mål.

Samme ekspert har fundet frem til hele fire sæsonspecials, der strækker sig fra Superliga-topscorer til ostemad-matchup. Alle fire kan du læse på Fransk ekspertside.

Selvom foråret så småt kigger frem, kan vi ikke helt lægge vinteren bag os endnu. Eftermiddagen står nemlig på skiskydning og langrend og både Adam Vinter og Nicolai Kristensen har tips ude.

I Premier League er der spændende opgør både lørdag og søndag. Lørdag står den på Liverpool - Arsenal og søndag tager Tottenham imod Manchester United. Nicolaj Stage har kigget på begge kampe og du kan læse hans analyser her.

Derudover er der både ishockey, tysk og italiensk fodbold samt start i cykelløbet Paris-Nice (læs optakt), så hold øje med forsiden af BetXpert hvor flere tips løbende vil blive tilføjet.