Deltag i BetXperts gruppe i Super Manager (holdet.dk*). Gebyr på 150 går i præmiepuljen. Desuden flotte ekstrapræmier, sponsoreret af Sportingbet: en fodboldrejse for to til nr 1 samt penge til nr 2-5...

BetXperts Mike Larsen har oprettet en privatliga i Super Manager - holdet.dk*´s managerspil til den kommende Superliga-sæson (går i gang lørdag 16. juli) - og du er velkommen til at dyste med!

Stil et virtuelt drømmehold med 11 spillere og en træner fra virkelighedens Superliga klubber. Spillerne på dit hold ændrer værdi alt efter hvordan de præsterer på virkelighedens fodboldbaner. Holdet med den højeste værdi til slut vinder spillet.

For at gøre det ekstra spændende at være med, koster det 150 kr per person at deltage i BetXperts privatliga. Alle pengene går i en præmiepulje der fordeles blandt de 10 bedste hold.

Og dertil kommer en række flotte ekstrapræmier stillet til rådighed af Sportingbet! Disse ekstrapræmier, til en samlet værdi af godt 13.000 kr, går til de 5 bedste hold.

 

Sådan deltager du

Gå til: http://www.holdet.dk/da/superliga-manager-fall-2011

Opret et hold.

Opret og aktiver dit hold inden sæsonstart: 16. juli 2011, kl. 17:00.

Bemærk at holdet.dk* tager et gebyr på 59 kr (der er så præmier til de 100 bedste managers i hele Super Manager-spillet).

Tilmeld dig denne gruppe: BetXpert / Sportingbet SuperLigaen Efterår 2011

Kodeordet er: wolves

Pris for deltagelse i gruppe: 150 kroner.

Pengene skal overføres til:

Spar Nord Bank

Reg. nr.: 9296

Konto nr.: 4568049476

Bemærk: Pengene skal være overført og være på kontoen før SuperLigaen starter (16. juli, kl. 17), ellers vil holdet blive fjernet fra puljen. Dog: Man KAN nå at være med selv om man først overfører pengene fredag aften eller lørdag (og pengene dermed næppe når frem før sæsonstart); men i så fald skal man sende et screendump af overførslen til [email protected].

Når I overfører penge til puljen, så bedes I venligst at anføre jeres holdnavn som tekst, så Mike kan se, hvem der har betalt, og hvem der ikke har. Hvis det ikke bliver anført noget, eller det ikke er muligt, så send Mike en PM (Mike Larsen) eller en mail ([email protected]) med disse informationer.

Man må gerne have flere hold med i puljen; så længe man betaler 150 kr per hold.

Efter tilmelding er du velkommen (det er ikke et krav) til at skrive dit holdnavn i denne forumtråd:

http://www.betxpert.com/forum/diverse/vis/informationer-holdet-dk-superligaen-efteraar-2011

I samme tråd kan man stille spørgsmål hvis man er i tvivl om noget.

Præmier

Deltagergebyret på 150 kr går ubeskåret til en præmiepulje der fordeles - ligeligt - mellem de 10 bedste hold (vinderne får præmien via bankoverførsel).

Derudover er bookmakeren Sportingbet gået ind som sponsor af ekstrapræmier til de 5 bedste hold:

Ekstra-præmierne er som følger:

1. præmie: 2 stk fodbold billetter til en Wolves hjemmekamp inklusiv fly og hotel (cirka-værdi: 10.000 kr)

2. præmie: 1.500 kr. indsat på Sportingbet-konto

3. præmie: 1.000 kr. indsat på Sportingbet-konto

4. præmie: 500 kr. indsat på Sportingbet-konto

5. præmie: 250 kr. indsat på Sportingbet-konto

Pengepræmier skal omsættes 3 gange (i sportsbook), til minimun odds 1,5.

Når tiden kommer og vi skal udbetale præmierne, vil de 5 ekstrapræmie-vindere blive kontaktet af os, så vi kan få de respektive Sportingbet-brugernavne.

Bemærk: For at kunne være med i kampen om ekstrapræmierne, skal man have en Sportingbet-konto. Læs BetXperts anmeldelse af Sportingbet her: http://betxpert.com/bookmakere/sportingbet