Det danske U21 landshold tager onsdag fat på EM i Portugal. På Expekt*.com fejres den danske EM deltagelse med at give 100% teoretisk tilbagebetaling på de tre danske gruppekampe.

I dag onsdag løber det danske U21 landshold på banen i Portugal til den første af tre indledende kampe ved EM. Den vigtige første kamp er mod det kyniske italienske mandskab, og fra onsdag morgen kan kampen spilles på Expekt*.com med en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 100%.

– ”Vi ønsker at give vore trofaste kunder ekstra gode odds, som en anerkendelse af at de har valgt Expekt*.com som deres bookmaker. En slutrunde bør og skal fejres på behørig vis, men også i fremtiden vil man se spændende tiltag for de eksisterende kunder på Expekt*.com” - udtaler Marketing Manager i Expekt*.com Morten Sørensen. ”Der er en voksende fokus på det danske U21 hold i øjeblikket. Dels fordi vi ikke er repræsenteret ved VM, og dels fordi holdet består af en række store profiler fra både SAS Ligaen og flere store europæiske ligaer. Og denne voksende interesse vil vi gerne bidrage til, ved at tilbyde nogle yderst attraktive spillemuligheder på de tre danske kampe” fortsætter Morten Sørensen.

Ekspert tips fra Søren Frederiksen
Søren Frederiksen, som til dagligt er cheftræner i Skive, og som aktiv har optrådt 6 gange på det danske U21 hold, vil op til de danske kampe ved EM komme med eksperttips. ”Søren Frederiksen kender til stemningen omkring landsholdet og har prøvet det på sin egen krop igennem en lang karriere. Derudover har han en erfaring som træner at trække på, der gør ham ganske kvalificeret som ekspert.” udtaler Morten Sørensen.