Expekt * er den 1. februar sammen med Randers FC og Tipsbladet vært ved et kæmpe Super Bowl party i Randers Stadions VIP lokaler, hvor Morten Andersen under middagen kommer og underholder med højdepunkter fra karrieren. Expekt * holder 3 sattelitter til dette arrangement, den første løber af stablen i aften torsdag den 15./01.-2008 kl. 21:00 på Expekt * Poker. Se mere om arrangementet her: http://www. expekt * .com/pagecontent/pagecontent.jsp?pageid=14629

Super value
Turneringen har et buy-in på blot $5+$0.50 og alle buy-ins går naturligvis til kontante præmier. Herudover har vi added 3 billetter til årets strore Super Bowl fest på Randers Stadion. Turneringen får rigtig fin value, da deltagerantallet traditionelt er meget begrænset, og de 3 addede sæder hver har en værdi af 999,-.

Live finale med $2.500 added
Udover den kontante præmie og Super Bowl billetten får vinderne også lov at spille om over $2.500,00 ved live-finalen der spilles på aftenen for Super Bowl eventen. Her vil Morten Andersen, Jimmy Bøjgaard, Simon Dørslund og andre kendisser spille med, og der vil naturligvis være en bounty på hver af deres hoveder.

Fri bar
Endelig vil der være forskellige overraskelser fra Expekt * aftenen igennem og baren er naturligvis til fri afbenyttelse blandt samtlige vore VIP’s, så du bør sikre dig din billet allerede nu. Meld dig til turneringen som du finder i vores poker lobby under navnet: DK Superbowl event qualifier1 – og husk deltagerantallet er traditionelt begrænset på disse turneringer, så tag den nemme genvej til en super aften for bare $5+$0.50.