I denne weekend afvikles årets i særklasse største travbegivenhed: Dansk Trav Derby. Løbene afvikles på Charlottenlund Travbane og der er 12 løb både lørdag og søndag. Lørdag køres Urban Dansk Hoppe Derby med Hera Esterel (Flemming Jensen) og Hesperus (Birger Jørgensen) i favoritrollerne med Hejsa Reerstrup (Ken Ecce) og Helle Stensbæk (Morten Friis) som farlige outsidere.

Søndag gælder det så Urban Dansk Trav Derby med hesten Hr Siem (Vidar Hop) som ganske klar favorit. Der er dog masser af outsidere i løbet, f.eks. Helix Vang (Birger Jørgensen), Home Blåbjerg (Thomas Uhrberg) og Hennessey (Preben Kjærsgaard). Spændende bliver det også at se den urutinerede Hollywood Avenue (Lennart Forsgren), der kun har 4 starter hidtil i karrieren og som er et kæmpe talent.

De 22 øvrige løb holder også utrolig høj klasse og verdensstjernen Legendary Lover K med over 13 mio. kr. på præmiekontoen kommer også til start (søndag 7. løb). En Derbyweekend er bestemt et besøg på Lunden værd, så pak madkurven og kom ud på banen i weekenden. Løbene starter kl. 13 både lørdag og søndag og der du kan finde spilleforslag til samtlige løb serveret af vores traveksperter på http://www.betxpert.com/ekspert/trav

Go' fornøjelse med Derbyweekenden ønskes af Travredaktionen på BetXpert.com