Denne weekend er et mekka for de sportsinteresserede, da den bl.a. byder på topopgør i de bedste europæiske fodboldligaer, afgørelsen i året Vuelta a Espana og US Open, sæsonens første NFL-weekend, verdens måske bedste bokser og meget meget mere. Hos Betxpert har eksperterne også været ved tasterne - og det er der kommet rigtig mange spilforslag ud af.

I skrivende stund ligger der hele 38 spilforslag fra Betxperts ekspertpanel, hvoraf 6 forskellige sportsgrene er repræsenteret. De mange spilforslag skyldes bl.a. at vi er gået en meget spændende sportsweekend i møde uanset om man kan lide fodbold, håndbold, tennis, cykling, amerikansk fodbold, boksning, atletik og mange andre sportsgrene.

Topfodbold i verdensklasse

Rundt om i de bedste europæiske ligaer mødes nogle af de største og mest traditionsrige klubber. I Premier League tørner Manchester United og Liverpool sendt i eftermiddag sammen i et af Englands største og mest traditionsrige opgør. Manchester United er favoritter, men spillet flyder ikke for De Røde Djævle, og savner du inspiration til at spille på kampen kan du læse mere om den via Jens Bøyes info-analyse.

Længere sydpå tørner 2 af de senere års største spanske klubber sammen, når Atletico Madrid tager imod stjernerne fra Barcelona i en meget spændende og vigtig kamp for begge klubber. Også her har Jens Bøye været ved tasterne, hvor han finder værdi i en hjemmesejr med indsatsen retur ved uafgjort.

Der er også gang i Superligaen efter landskampspausen, og her bliver søndagen en stor dag, da både FC København og AaB mødes, mens Brøndby tager imod FC Midtjylland. 2 gange Rasmus dækker disse kampe, hvor der findes værdi på den rene sejr til FC København samt en sejr til FC Midtjylland med indsatsen retur ved uafgjort.

Masser af håndbold og afgørelse i Vueltaen

Denne weekend byder også på masser af håndbold og Roman Empire har igen været flittig ved tasterne. Han har bl.a. lagt et spilforslag ud på en kamp mellem 2 af de seneste mange års store danske hold, GOG og KIF København, hvor han forudser mange mål.

Andetsteds i Europa går mange af verdens førende cykelryttere ind i den afgørende weekend, når Vuelta a Espana skal afgøres. Det tegner til at blive en af de seneste mange års mest spændende afslutninger, da der kun er 6 sekunder mellem den store overraskelse, Tom Dumoulin, og Fabio Aru. Der vil derfor med garanti bliver angrebet på lørdagens etape, hvor cykelekspert Jesper Sørensen dog ser god værdi i at Tom Dumoulin ender over Louis Meintjes.

Mange andre store sportsbegivenheder

Udover ovennævnte sportsbegivenheder, så byder denne weekend også på afgørelsen i US Open, hvor herrernes finale står mellem forhåndsfavoritterne Novak Djokovic og Roger Federer, mens det er et rent italiensk opgør hos kvinderne, da det noget overraskende er Roberta Vinci og Flavia Pennetta i finalen.

I bokseverdenen har Floyd Mayweather bebudet sin pension efter han natten til søndag har mødt Andre Berto. Bokseeksperten Loke Barrett har lavet en info-analyse på kampen.

Torsdag tyvstartede New England Patriots og Pittsburgh Steelers, og søndag følger alle andre hold så trop, når NFL igen starter op. På Betxpert gjorde Peter Jensen i juni comeback og vi håber, at Peter kan finde værdi på nogle af weekendens NFL-kampe.

I nogle af de mindre sportsgrene er der også fundet plads til spilforslag, da Nikolaj Kristensen har fundet fin værdi i denne weekends skihop, mens Roman Empire har kastet sig over DM i halvmarathon.

Til slut vil vi også gerne henlede opmærksomheden på de mange flittige brugertippere, der er på siden, og i skrivende stund ligger der her 16 spilforslag ude til weekenden, hvor både fodbold og amerikansk fodbold er under luppen.