Vores dygtige ekspertpanel har virkelig været flittige ved tasterne og der er udsigt til en dejlig lørdag spækket med lækre oddsforslag, optakter og ekspertanalyser...

Ishockey-VM OG Giro d'Italia 2013 dominerer - med ekspert-tips og optakter

Christian Henriksen og Mike Larsen starter løjerne med et par tidlige ishockey-tip. Der er nemlig gang i VM-slutrunden. I kan følge Mike´s analyser her, mens Christian Henriksen har et godt øje til de stærke russere mod Letland. Man kan også vælge at besøge den store VM-optakt for at være godt klædt på når pucken rammer isen.

Derudover er vi også mange, der har set frem til Giro d'Italia, hvor rytterne denne lørdag sætter sig i sadlerne til 1. etape, der både starter og slutter i Napoli. Også her bør man kigge forbi optakten for at kunne følge med feltet, når startskuddet lyder i Giro d'Italia.

Løbet bliver fulgt tæt af vores dygtige cykeleksperter: Jesper Sørensen, Jacob Nordestgaard samt feltet.dk

Meget mere på menu-kortet

Fodbolden ruller selvfølgelig lystigt, og Martin K. Andersen byder indenfor til det tidlige 2. Bundesliga-opgør Bochum-FC Köln inden det går løs i Bundesligaen med bundproppen Greuther Fürth på en svær opgave, når de besøger Stuttgart, mens der også er fidus til hjemmeholdet Hannover 96 mod Mainz. Se Martin K. Andersens lørdagsanalyser her.

Premier League frister med bundbraget mellem Norwich og Aston Villa, hvor Nikolaj Stage har fanget et godt odds for en pointdeling på Carrow Road.

I Superligaen tager SønderjyskE imod AaB, og der er lagt op til en underholdende kamp i Haderslev mellem to mandskaber, der har bevist, at de kender vejen til netmaskerne. Frank Pilantra har fidus til at SønderjyskE kan hive sejren i land..

Derudover er der friske håndboldtips fra vores nye ekspert Charley, der har set på oprykningskampene mellem Team Vesthimmerland mod Amager samt Lemvig Thyborøn mod Skive, inden lørdagen slutter af med Århus Håndbold mod Mors-Thy. Se alle analyserne fra Charley her.

Lørdagen sluttes af i bokseringen, hvor Loke Barrett har set nærmere på Wladimir Klitschko´s titelkamp mod Francesco Pianeta og natteravnene kan se frem til at opleve weltervægt-mesteren Floyd Mayweather mod udfordreren Robert Guerrero.