Den førende internet bookmaker-virksomhed Expekt*.com, som har mange danske spillere, og som til daglig beskæftiger sig med sportsvæddemål, casino- og pokerspil, har lagt odds ind på Kronprinsesse Marys graviditet.

Bliver det en dreng eller en pige? Hvornår nedkommer Kronprinsessen præcist? Og hvad kommer den lille nye tronfølger til at veje ved fødslen?

Spekulationerne er allerede gået i gang, og nysgerrigheden er stor både i befolkningen og blandt de danske medier, når det handler om Kronprinsesse Marys graviditet.

Fødslen bliver selvsagt en stor folkelig begivenhed, og derfor er det naturligt for en førende spilleudbyder som Expekt*.com at tilbyde væddemål på de lykkelige omstændigheder.

"En fødsel i kongehuset er en stor begivenhed, som rigtig mange danskere følger med i og helt enkelt kan identificere sig med, og derfor har vi nu åbnet for spil på denne særlige begivenhed", udtaler Claus Rademacher, Country Manager for Expekt*.com i Danmark.

Kronprinsessen har tre søskende (en bror og to søstre), hvoraf den ældste, Jane på 40, allerede har en dreng og en pige på hhv. otte og seks år. Når Expekts odds-sættere skal vurdere en begivenhed som denne, er der flere faktorer, som spiller ind. Har Kronprinsessens søskende børn, og er der nogle indikationer på, at de hyppigere får drenge- end pigebørn? I Kronprinsessens tilfælde kan der ikke umiddelbart udledes noget på baggrund af søsteren Jane Donaldson, da denne jo har ét barn af hvert køn.

"Vi oplever ofte, at folk godt kan lide at spille på ’sjove’ og anderledes begivenheder som f.eks. et folketingsvalg, et Melodi Grand Prix eller som nu en fødsel i kongehuset", fortsætter Claus Rademacher, "og for mange er disse spil et populært og sjovt alternativ til vores mere traditionelle sportsvæddemål."

Yderligere informationer om den glædelige begivenhed kan findes på kongehusets officielle hjemmeside, www.kongehuset.dk

Eksempler på odds hos Expekt*:
Kronprinsesse Mary får en dreng - odds 1.90
Kronprinsesse Mary får en pige - odds 1.90
Kronprinsesse Mary får tvillinger - odds 31.00
Babyen vejer under 3400 - odds 1.85
Babyen vejer over 3400 - odds 1.85

For flere odds bl.a. på fødselsdatoen, se Expekt*.com's hjemmeside.