Onsdag aften kl. 20.45 går det løs i en af de største kampe i dansk klubfodbolds historie. FC København indtager Stamford Bridge hvor Chelsea byder op til dans.

Med en 2-0-sejr i bagagen fra det første møde i Parken, og hjemmebanefordel onsdag aften står Chelsea selvklart med de bedste kort på hånden.

Men kan "FC Københavnerne" (som nogle kommentatorer på Sport på 3'eren yndede at kalde dem i klubbens yngre år) levere overraskelsen og ikke bare "tage point" fra Chelsea, men gå OB anno 1994/95 i bedene, indhente det tabte fra den første kamp og levere sensationen?

Læs Jens Bøye og Rasmus B. Olesens analyse og se deres tip til kampen, som vises live på 3+.

Onsdag aften byder ligeledes på opgøret mellem Real Madrid og Lyon. Efter 1-1 i det første opgør står Real Madrid som favoritter til videre avancement, men som Jens Bøye pointerer i sin infoanalyse af kampen har spanierne ikke formået at besejre Lyon i de seneste syv indbyrdes opgør. De to hold mødtes ligeledes sidste år i 1/8-finalen, hvor Lyon med en 1-0-sejr på hjemmebane og 1-1 i Madrid sendte Galácticos ud af turneringen. Kampen vises live på TV2 Sport.

Match Center:

Husk at du via vores Match Center kan klikke dig ind på dagens kampe (der spilles ligeledes kampe i bl.a. den belgiske FA Cup og de skotske rækker onsdag) og se ikke bare hvad vi har skrevet, men også hvad diverse medier har skrevet om opgørene. Derudover kan findes odds og statistk om holdene i den pågældende kamp. Man kan selvfølgelig også selv give sit besyv med via forum.

Læs mere om Match Center her