Der er masser af europæiske kampe på programmet onsdag og torsdag med Champions League og Europa League. Betfair Sportsbook* er ude med et tilbud, hvor de fordobler din gevinst på vindende væddemål, hvis dit spillervalg scorer endnu ét mål i kampen.

Det spidser til i Champions League og Europa League, hvor vi skal finde de hold, der skal kvalificere sig til forårets playoff-kampe.

Onsdagens program i Champions League byder bl.a. på storkampen mellem Arsenal og Paris Saint Germain, som kan være med til at definere gruppens vinder.

I Europa League skal Nicolaj Jørgensen og Feyenoord på besøg på Old Trafford, hvor Jose Mourinhos tropper fra Manchester United er en smule pressede.

En masse europæiske kampe, hvor det nok ikke er helt umuligt at finde et værdispil på en målscorer.

Betfair Sportsbook*: Fordobling af gevinst på vindende spil

Betfair* Sportsboook er således ude med et tilbud, hvor de fordobler gevinsten på vindende spil på flere målscorer-markeder, hvis dit spillervalg scorer endnu én gang i kampen.

Sådan gør du:

  • Gå til kampagnen via nedenstående kampagnelink.
  • Spil på første målscorer-, sidste målscorer- eller når som helst målscorer-markedet på en Champions League/Europa League-kamp inden kampstart.
  • Hvis dit spillervalg scorer endnu et mål i kampen, fordobler Betfair* dine gevinster på dit vindende spil.
  • Maks. kvalificerende indsats er 100 kr. Din ekstra gevinst udbetales som en bonus.
  • Regler og vilkår gælder.

Eksempel: Du spiller 100 kr. på, at Wayne Rooney scorer for Manchester United i Europa League-kampen mod Feyenoord til odds 1.57. Wayne Rooney scorer i kampens 44. minut og igen i det 82. minut; du vinder derfor dit spil og får 235,50 kr. i samlet gevinst.  Derudover giver vi dig dobbelt op på gevinsten af spillet (minus indsats). Du får derfor en bonus på 85,50 kr. oveni den normale gevinst.