Sponsoreret indhold fra Betsafe

Golden State Warriors har været altdominerende i NBA-sæsonens grundspil og har allerede sikret sig førstepladsen i Western Conference. Hvis man skal tro Betsafe, rækker spillet på banen også til en titel som årets træner for holdets dirigent Steve Kerr.

NBA-grundspillet slutter i den kommende uge, og Golden State Warriors har for længst sikret sig en billet til det fine selskab i slutspillet. Spillerne bliver hyldet for det underholdende spil og de mange sejre, men træneren Steve Kerr skal også tilskrives en stor del af æren. Kerr har kun siddet i trænersædet godt et år, men under hans ledelse har Warriors udviklet sig til at være ligaens ubestridte tophold. Betsafe mener, at holdets præstationer gør Kerr til favorit til titlen som årets træner. Bookmakeren betaler blot pengene 1,55 gange igen, hvis Steve Kerr modtager den prestigefyldte hæder i sin første sæson som Warriors-frontfigur.

"Golden State var et godt hold sidste år, men et nederlag i slutspillets første runde kostede den daværende træner Mark Jackson jobbet. I år har Steve Kerr gjort Warriors til et fantastisk hold, og det er ikke urealistisk, når fansene drømmer om holdets første mesterskab siden 1975. Kerr har forløst potentialet i de unge stjerner, og i sær Stephen Curry har udviklet sit spil til at være en MVP-kåring værdigt. Nu bliver det spændende, om Kerr kan få holdet til at præstere, når det virkelig gælder i slutspillet, hvor trænere bliver til legender," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Vinderen af titlen som årets træner modtager Red Auerbach-trofæet og kåres en jury, som består af sportsjournalister.

Hvem bliver årets træner i NBA 2014-15?
Steve Kerr 1.55
Mike Budenholzer 2.25
Kevin McHale 7.00
David Blatt 10.00
Gregg Popovich 15.00
Tom Thibodeau 23.00

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Basketball - NBA - NBA Player Props

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.