12 kendte danskere skal endnu engang dyste om Vild med dans-trofæet, når TV2 i aften blænder op for det populære danseshow for første gang i sæsonen.

Pressemeddelese:

Det er endnu engang en blandet skare af deltagere som har fundet vej til Danmarks mest kendte dansegulv. Sportsstjerner, skuespillere, sangere og én politiker udgør årets felt af 12 ny-dansere.

Danske Spil* har vurderet deltagerfeltets danseevner og fundet frem til én favorit.

- Vi holder skuespiller Stephania Potalivo som favorit til at sikre sig Vild med dans titlen i den kommende sæson, siger oddssætter Jan Trier.

- Den 28-årige skuespiller er via sit erhverv vant til at stå i rampelyset, og skuespillere har vist sig at være lærenemme indenfor dans. Stephania Potalivo har derudover et godt udseende og vil sikkert sikre sig en del stemmer blandt de mandlige seere, fortæller Jan Trier.

Tror du, at Stephania Potalivo løber med titlen, belønner Danske Spil* det med odds 5,00. De største udfordrere til titlen tæller sangerinden Karen Mukupa, Patrick Berdino fra Cirkus Arli og skuespillerinden Søs Egelind, der kan spilles fra odds 5,50 til 6,00.

Går man i stedet efter overraskelsen, skal der ifølge oddssætteren kigges i retning af basketballspilleren Chris Christoffersen.


- Den 218 cm høje basketballstjerne har ifølge eget udsagn ikke de store dansetalenter, og vi har meget svært ved at se den ellers sympatiske Bakken Bears-profil komme langt i årets udgave af Vild med dans, siger Jan Trier.


Skulle Chris Christoffersen overraske alt og alle på dansegulvet, belønner Danske Spil* dette med 2.500 kroner igen for en indsats på 100 kroner.

Spil på Vild med dans hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/vild-med-dans

Vild med dans 2015/2016 - Vinder:
Stephania Potalivo & Morten Kjeldgaard odds 5,00
Karen Mukupa & Michael Olsen              odds 5,50
Søs Egelind & Mads Vad                        odds 6,00
Patrick Berdino & Jenna Bagge              odds 6,00
James Sampson & Mie Moltke                odds 7,00
Sharin Foo & Frederik Nonnemann         odds 7,50
Sami Darr & Patricia Tjørnelund             odds 20,00
John ‘Faxe’ Jensen & Karina Frimodt       odds 22,00
Katrine Fruelund & Aslak Amtrup           odds 22,00
Rasmus Jarlov & Mille Funk                   odds 22,00
Chris Chrisoffersen & Luise Crone Dons  odds 25,00
Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen     odds 25,00