Traditionen tro blænder TV2 i efteråret op for endnu en "Vild med dans"-sæson, og bookmakerne er allerede klar med odds på vinderen af programmet. Vi har taget et kig på deltagerne og giver her vores bud på, hvem der kan løbe med titlen.

Endnu en gang har TV2 gravet dybt i adressebogen for at finde deltagere, og endnu engang er der et par navne med, som den brede befolkning ikke kender. Stephania Potalivo, Patrick Berdino, Sami Darr og Ena Spottag var de navne, jeg lige måtte omkring søgemaskinen for at få vide mere om.

Det viser sig, at Berdino er cirkus-artist hos Cirkus Arena, mens de øvrige tre er skuespillere med relation til TV2-produktioner. Man rekrutterer vel oftest internt, ik?

Det er mit klare indtryk, at man gerne skal have lidt folkelig appel (og gode danse-evner) for at kunne gå hele vejen i dette program. Det undrer mig lidt, at Potalivo er gjort til favorit hos Danske Spil*, når hun nok primært er kendt af Zulu-segmentet. De unge, som nok ikke ser SÅ meget Vild Med Dans.

Skal vi lynhurtigt afskrive et par stykker, så vil jeg mene, at Chris Christoffersen som tårnhøj basketmand ikke har den store chance, mens folkehelten John Faxe falder lidt i min "klovne"-kategori sammen med Kurt Thyboe, Kim Milton og Jesper Skibby, som tidligere har deltaget med krummede tæer til følge.

Faxe som ny Allan Simonsen?

Nogle vil måske hævde, at der kan gå "Allan Simonsen" i den med en folkelig SMS-kampagne rettet mod manden, der gav os EM 92. Men jeg ser ikke Faxe være så charmerende og elskelig som Allan Simonsen, og den seneste "shit-storm" omkring Faxe trækker også lidt ned. Mon han betales under bordet her for at deltage?

Politikeren Rasmus Jarlov tror jeg ikke på. Der er ikke nok mennesker, der ELSKER politikere, til at dét kan ske.

James Sampson har musik i blodet, har været med i musical Dirty Dancing og gået til dans med sin frue. Helt fjernt fra ham er dansen ikke. Han bør have evner til at holde et stykke ind i programmet, men tror ikke på, at han når helt til "finalerne".

Den gode historie ligger blandt andet hos Søs Egelind. Folkekær skuespillerinde, instruktør og komiker. Hun har i de senere år kæmpet sig tilbage fra alvorlig kræftsygdom. Jeg tvivler dog på, at hun har danse-gen. Også Karen Mukupa kan være en interessant outsider. Hun er farverig, musikalsk og et super eksempel på integration (flyttede til DK fra Zambia som 15-årig). Her tror jeg på, der kan gemme sig en solid danser, og hun kan blive interessant at følge.

Og til sidst har vi Sharin Foo. Den ene halvdel af gruppen The Raveonettes og dommer på "Voice" (på TV2). Hun er musikalsk, hun er smuk, og hun er også rap i replikken. Hun er efter eget udsagn ikke den store danser, men udtaler at den fysiske træning ikke bliver et problem. Dét overskud kan måske medføre en kortere læringskurve. Spørgsmålet er, om hun har for meget "kant" til Hr. og Fru Danmark.

Vild med dans 2015 favoritter

Så hvem vinder? Det er svært at sige. Min umiddelbare mavefornemmelse siger mig, at vi skal have fat i en deltager med folkelig appel. Jeg tror Mukupa har fine chancer for at nå langt. Det samme har Berdino, forventer jeg.

Han har fysikken til dans og kan være et frisk pust til programmet. Søs Egelind forventer jeg er med et godt stykke af vejen, mens Sharin Foo og Potalivo som de kønneste kvinder i selskabet altid vil være blandt favoritterne. Umiddelbart forventer jeg, at sejren ligger til en kvindelig deltager i år.

Karen Mukupa til odds 10,00 hos Danske Spil*

Hun er musikalsk, kan danse og bør have folkelig appel. Odds 10 fra Danske Spil* synes jeg er meget gavmildt. Den tror jeg ikke holder meget længe. Dog er det svært at sætte procenter på så tidligt.

Hvem ryger først? Det gør Chris Christoffersen eller Ena Spottag. Ikke vildt kendt i den brede befolkning, og jeg tvivler på, at de overrasker på dansefronten.

Vinder-odds, Vild med dans 2015

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Stephania Potalivo (Morten Kjeldgaard) 7,75
NordicBet
Sharin Foo (Frederik Nonnemann) 5,75 NordicBet
Patrick Berdino (Jenna Bagge) 8,00 Danske Spil
Karen Mukupa (Michael Olesen) 10,00  Danske Spil
James Sampson (Mie Moltke) 12,50 NordicBet
Sami Darr (Patricia Tjørnelund) 15,00 Danske Spil
Katrine Fruelund (Aslak Amtrup) 18,00 Danske Spil
Søs Egelind (Mads Vad)  25,00 Danske Spil
Rasmus Jarlov (Mille Funk - ny) 35,00 NordicBet
Ena Spottag (Thomas Evers Poulsen) 45,00  Danske Spil
Chris Christoffersen (Luise Crone Dons)  50,00 NordicBet
John "Faxe" Jensen (Karina Frimodt) 70,00 NordicBet

Indtil videre er der kun set odds hos Nordicbet* og Danske Spil*. Vi supplerer listen med odds, hvis andre udbydere støder til.