Den førende internet bookmaker-virksomhed Expekt*.com, som har mange danske spillere, og som til daglig beskæftiger sig med sportsvæddemål, casino- og pokerspil har lagt odds ind på en række af de danske parti-ledere som Danmarks næste statsminister. Anders Fogh Rasmussen har odds 1.15 mod Mogens Lykketoft, der har odds 5.35. Valget er ifølge Expekt*.com allerede afgjort og Statsministeren hedder efter valget stadig Anders Fogh.

Folketingsvalget i Danmark nærmer sig og Bookmakere som Expekt*.com har gode erfaringer med at sætte odds på begivenheder som valg, og deres ”meningsmålinger” er ofte bedre og mere præcise end de fleste analyseinstitutters.

Vores kunder giver et utroligt præcist billede af udfaldet af valget. Kunderne ønsker naturligvis at vinde og sætter deres penge på det, de tror på og som med alt andet bliver det mere seriøst, når der er penge involveret.
Sådan er det også for bookmakerne. I modsætning til analyseinstitutterne har vi penge på højkant og er derfor meget påpasselige med at vurdere situationen. Vi justerer oddsene på de forskellige kandidater i forbindelse med de iagttagelser, vi gør os undervejs, og vi holder nøje øje med hvilke udfald, der bliver sat flest penge på, siger Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com i Danmark.

Som valget nærmer sig øges spændingen og spilleaktiviteten hos Expekt*.com og man regner med, at danskerne vil spille for et par millioner på valget. Valget er ikke en kæmpe spillebegivenhed, men vores kunder synes, at det er sjovt med lidt anderledes spil, og vores bookmakere vil endnu engang gerne slå analyseinstitutterne i levering af de mest præcise meningsmålinger, fortsætter Claus Rademacher.

CD og Kristen Demokraterne kommer ikke i folketinget
Der er to store kandidater til ikke at klare spærregrænsen. Værst ser det ud for CD, som giver pengene 4,40 gange igen, hvis de kommer i folketinget mod odds 1,15 på at de ikke kommer i folketinget.

Eksempler på odds:

Hvem bliver statsminister?
Fogh 1.15
Lykketoft 5.35
Marianne Jelved 225.00
Bent Bentsen 225.00
Andre 30.00

Head to head - hvem får flest stemmer
Socialdemokratiet 1.70
mod
Venstre 2.05

Konservative 1.95
mod
DF 1.75

SF 1.90
Mod
Radikale Venstre 1.80

Procent af stemmerne
Socialdemokratiet over 29% 1.85
Socialdemokratiet over 29% 1.85

Venstre over 33% 1.85
Venstre under 33% 1.85

I folketinget efter valget?
CD ja 4.40
CD nej 1.15

Kristen Demokraterne ja 2.10
Kristen Demokraterne nej 1.65