Torsdag slår Stanleybet dørene op til den første af en række egne butikker til de danske bettere.

Det bliver fremover muligt at foretage sine bets i lækre omgivelser hos Stanleybet-shoppen på Amagerbrogade i København. I den nye 100 kvm. store betting-butik vil det bl.a være muligt at spille på live-odds og se fodbold og anden sport på flere skærme i butikken.

Et af trækplastrene er den 4 meter brede Live-wall, og shoppen er second-to-none hvad angår design og alle områder er holdt i Stanleybet farver. Derudover er der indrettet et område med spilleautomater, og det er desuden også muligt at købe varme og kolde drikke og snacks i butikken.

Betting-shoppen på Amager er kun starten på en større Stanleybet-indmarch. I første omgang er planen, at de næste to Stanleybet betting-shops også bliver i København, med yderligere to butikker er på tegnebrættet i Storkøbenhavn, men derudover er der planer om tre betting shops i Århus og Aalborg.

Endelig forventer Stanleybet også at indgå aftaler med yderligere 50 kiosker og spillebutikker i løbet af 2014 og dermed vil de dække hele landet med 100 forhandlere og 5-7 egne shops og gøre det nemt for spillere at spille og hæve gevinster i forskellige butikker og byer.

Stanleybet oplyser, at de har det største udvalg af væddemål i Danmark, flest undermarkeder og generelt højere odds end Danske Spil på favoritterne.

Man kan finde flere oplysninger her eller kigge indenfor hos Stanleybet-shoppen.