Sportingbet har accepteret et forbedret bud på €530 millioner fra den britiske gigant William Hill, og vejen er nu banet for en overtagelse...

Efter at fået sit tidligere bud afslået, er den britiske spillegigant, William Hill, tilbage med et forbedret bud på €530 millioner - 20% højere end det første bud. Det bud har Sportingbet accepteret, men påpeger dog at det ikke er ensbetydende med at der er en aftale i hus.

Foreløbig skal buddet fra William og GVC Holdings gøres officielt hvorefter Sportingbets bestyrelse enstemmigt skal anbefale tilbuddet til aktionærerne. De to parter har indtil den 13. november til at gøre buddet officielt og Sportingbet har angivet, at man i så fald vil gå positivt videre til aktionærerne.

Der er dermed lagt op til at William Hill sammen med GVC Holdings skal overtage Sportingbets aktiver. Det forlyder at William Hill vil tage kontrol over Sportingbets australske produkt og "visse andre lokalt licenserede aktiver", mens GVC Holdings vil stå for den resterende del af Sportingbets forretning.

Den australske del står for 90% af Sportingbets overskud og det er med andre ord denne guldgrube, som William Hill er interesserede i.

Sportingbet ejer i forvejen de danske spilleselskaber Danbook og Scandic Bookmakers.