Sportingbet har i dag meddelt at de køber Danbook og Scandic Bookmakers.

Købet, som er opgjort til en samlet pris på £8,5 mio. (ca. 75 mio. DKK), er et led i Sportingbet's styrkelse af deres position på det danske marked. Tidligere på året købte Sportingbet den australsk baserede bookmaker Centrebet, og det er hensigten at selskabet skal indtage en meget stærk position på det regulerede danske marked når det nye licenssystem træder i kraft 1. januar 2012.

Købet træder først i kraft i starten af 2012 – når Danbook og Scandic som ventet har fået dansk licens. Sportingbet meddeler at de allerede har ansøgt den danske stat om licens.

Hvad betyder det for kunderne?

Hvad betyder sammenlægningerne i praksis for kunderne? Vi har spurgt Danbooks stifter og direktør, Søren Hansen:

- Det er klart at der er et kommercielt perspektiv i købet. Men der er ikke lagt op til at siderne bare skal slås sammen, så man mødes af det samme billede og de samme produkter uanset om man logger ind på Danbook, Scandic, Sportingbet eller Centrebet.

Det ville ikke være en holdbar løsning. Kunderne er jo netop glade for forskellige ting hos de forskellige bookmakere.

Synergien skal selvfølgelig udnyttes til at give kunderne større pokerturneringer, større live-udvalg osv. Og man skal bruge de bedste ting fra hver enkelt til at gøre de andre sider bedre. Indenfor kundesupport, spiludbud, etc. Det vi håber, er at det bedste af to verdener mødes. Men siderne vil stadig være forskellige, og man skal ikke regne med at se de samme odds.