Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kigger man på kundernes indsatser hos NordicBet er der stor tro på, at Dronningen nævner ”Berlin” og ”børnebørn” i sin nytårstale. Det mest spillede ord er dog ”folk”.

Traditionen tro er der stor interesse for at spille på hvilke ord, Dronningen nævner i sin nytårstale. Og at dømme efter spillernes indsatser vil årets tale bære præg af både Dronningens nære familie samt terrorangrebet i Berlin.

I hvert fald er ”Berlin” til odds 2,70 og ”Tyskland” til odds 3,50 blandt de ord, der tiltrækker sig allerflest indsatser hos bookmakeren. Det samme gælder ”Prinsgemalen” til odds 4,80 og ”børnebørn” til odds 14. Det mest spillede ord overhovedet er dog ”folk” til odds 1,70.

Dronningens nytårstale odds 2018: Hvad siger dronningen i år?

”Vores kunder plejer at have en god fornemmelse for de temaer, der vil komme til at præge nytårstalen, så vi er selvfølgelig spændte på, om det holder stik. Vi har da også måttet sænke oddset på nogle af ordene”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Og så har vi også en del chanceryttere, der spiller på nogle af de mere skæve bud i håbet om at ramme jackpotten. I år har vi fået en del spil på ”Pokemon” til odds 40. Så vi håber ikke, at Dronningens børnebørn har spillet meget Pokemon Go i år. Det kunne blive en dyr fornøjelse for os.”

NordicBet har modtaget flest indskud på følgende ord:

  1. Folk                             1,70
  2. Prinsgemalen              4,80
  3. Berlin                           2,70
  4. Tyskland                     3,50
  5. Børnebørn                   14

Find flere spillet på www.nordicbet.dk under Specielle Markeder – Danske Specials