Ifølge 2020-tal fra Spillemyndigheden er lørdag ugens mest populære dag, når det kommer til at spille på sportsvæddemål. Spilleautomater er populære, når der er lønningsdag, viser tallene fra Spillemyndigheden yderligere. 

Spillemyndigheden udkom i slutningen af sidste uge med en rapport over danskernes spillemønster i 2020. Her viser det sig måske ikke så overraskende, at lørdag og søndag er ugens mest populære dage, når det kommer til at spille på sportsvæddemål. 

22 procent af alle væddemål indgås således om lørdagen, mens søndag tegner sig for 18 procent. Dermed løber de to dage alene op i sammenlagt 40 procent. 

Vi spiller mere, som ugen skrider frem

Generelt viser tallene fra de seneste syv år, at danskerne spiller mere og mere, som dagene går i ugen. Det er dog ikke en 100 procent lineær udvikling. Ofte har vi spillet lidt mere om onsdagen i forhold til torsdag, men ser man bort fra det, så holder tendensen meget godt. 

Denne figur fra Spillemyndighedens rapport viser en oversigt over procentdelen af spil foretaget på ugens syv dage hen over de seneste syv år. 

BIlledet er et screenshot fra Spillemyndigheden.dk

Grunden til, at vi spiller mest i weekenden, skyldes naturligvis, at det er her, at de fleste europæiske ligaer har størstedelen af deres kampe. 

Danskerne spiller på fysiske spilleautomater på lønningsdage

Tager man et kig på, hvornår danskerne er mest tilbøjelige til at smide mønter i de fysiske spilleautomater, viser tallene, at vi ynder at gøre dette på månedens sidste hverdag – den dag, hvor de fleste danskere får deres løn. 

BIlledet er et screenshot fra Spillemyndigheden.dk

Det store fald i spillet henover foråret samt december 2020 skal ses i lyset af de corona-restriktioner, som blandt andet spillehaller var underlagt. 

Data fra Spillemyndigheden viser yderligere, at vi spiller mest på de fysiske automater om eftermiddagen og særligt mellem klokken 15 og 16. Se eventult mere i Spillemyndighedens rapport.