En dygtig spilleklub fra Stockholm har for tredie gang formået at ramme 14 rigtige på Supertotokuponen. Hver gang har gevinsten ligget på omkring en million eller mere. I søndags vandt spilleklubben over 920.000 kroner på en kupon med mange overraskende favoritnederlag.
En frisk satsning og dygtighed ligger bag fremgangen. Den vindende kupon bestod af en kupon med 17.496 rækker og kostede omkring 13.000 kr. På grund af fremgangen ønsker venner i spilleklubben at være anonyme.

Der var flere overraskelser på sidste uges Supertoto XL kupon. Man. City tabte 0-1 på hjemmebane til Bolton og Atl. Madrid vandt hjemme 2-1 over Barcelona - og det var to af overraskelserne – men ikke for de skarpsindige venner. Spilleklubben var den eneste, som ud af 13,693 kuponer havde 14 rigtige og faktisk også eneste kupon med 13 rigtige.

At det er muligt af vinde milliongevinster tre gang på mindre end et år viser hvilket potentiale, der ligger i dette produkt. Jeg tror, at flere får øjnene op for meget bedre en tilbagebetalingsprocent Supertotokuponen har frem for alternativet i butikkerne, siger Claus Rademacher, talsmand i Danmark for Expekt*.com. Og i takt med, at flere og flere opdager Supertoto vil puljen også vokse dramatisk, hvilket gør den til den spillemæssigt mest attraktive tipskupon på markedet, slutter Claus Rademacher.

Om Supertoto
Supertoto er en kupon som består af 14 europæiske topkampe. Kuponen er åben fra mandag kl. 09.00 til lørdag 15.00, og man vinder på 11, 12, 13 och 14 rigtige. Rækkeprisen er 0,10 EURO, og er man den eneste vinder med 14 rigtige garanteres en gevinst på 100 000 EURO.