En gruppe venner fra Stockholm besluttede at satse stort på sidste uges Supertoto-kupon. De lavede en kupon der kostede 1,968 Euro. Det modige træk blev rigeligt belønnet, eftersom de vandt 144,680 Euro, da de som de eneste havde 14 rigtige.

Gevinsten kom i hus på bedste gyser-manér. I sidste minut i den sidste kamp på kuponen scorede Villarreal det vindende 3-2 mål mod Atletico Madrid, hvilket betød at vennerne fik en temmelig spændende søndag aften.

Der var nogle overraskelser på sidste uges Supertoto XXL kupon. Leicester vandt 2-1 over Charlton og Real Madrid tabte 0-2 til Athletico Bilbao, og det var to af overraskelserne – men ikke for de skarpsindige venner. De svenske Expekt*.com kunder var de eneste, som ud af 1,254,037 rækker, havde én med 14 korrekte kampe.

- Supertoto er stadig et nyt produkt for os og vi glæder os derfor meget over, at kunne belønne dygtige spillere med så høj en præmie, udtaler Claus Rademacher, Country Manager for Danmark fra Expekt*.com

Supertoto er en helt igennem europæisk tipskupon som består af fodboldkampe fra alle de største europæiske ligaer, og vinderpuljen samles sammen via internet-spillere i hele Europa.

- I takt med, at flere og flere opdager Supertoto vil puljen også vokse dramatisk, hvilket gør den til den spillemæssigt mest attraktive tipskupon på markedet, slutter Claus Rademacher.

Information om Supertoto
Det er muligt at spille Supertoto hver uge. Supertoto er en kupon som består af 14 europæiske topkampe. Kuponen er åben fra mandag 09.00 til lørdag 15.00, og der er gevinst ved 11, 12, 13 og 14 korrekt tippede kampe. Rækkeprisen er 0,10 EURO, og hvis du er en enlig vinder med 14 korrekte kampe garanterer vi en gevinst på minimum 100.000 EURO.

Supertoto kan bl.a. spilles hos Expekt*, Unibet* og Globet.