The International 2017 er verdens største eSports-begivenhed, og den samlede præmiepulje er på over 145 millioner kroner. Turneringen trækker stor interesse fra både medier, fans og bookmakere. Og sidstnævnte har set potentialet i at udbyde specialspil på turneringen, hvor der blandt udbyderne er mere end 100 specialspil på The International 2017.

  

"Verdensmesterskaberne i DotA er et af årets højdepunkter, og med endnu en rekordstor præmiesum ser det ud til, at det bliver lige så spændende som sidste år. Derfor sætter vi også specials på snart alt, hvad vi kan. Vi arbejder benhårdt på at være danskernes foretrukne eSports-bookmakern, og vi opruster derfor stærkt på specialmarkederne," siger Rasmus Simonsen, Brand Manager ved eOddset hos Danske Spil*


Det mest spillede spil hos Danske Spil* er på, hvem der vinder The International, mens også væddemål på danske deltagere trækker interesse. 

"Til Krakow-majoren (CS:GO-turnering i juli, red.) havde vi klart markedets største udvalg af specials, og vi er desuden ofte de eneste, som har dansker-specials på eSports-events," tilføjer Rasmus Simonsen. 

To danskere deltager ved The International 2017: N0tail fra holdet OG og Cr1t- fra Evil Geniuses. 

Hvilken dansker spiller flest unikke heroes?

Bedste odds Bookmaker
Cr1t- 2,90
Danske Spil
N0tail  1,35
Danske Spil

"Jeg har personligt et godt øje til "mest picked" og "mest banned" heroes, hvor jeg tror, de skrappe DotA-entusiaster kan finde et godt odds," siger Rasmus Simonsen. 

DotA-ekspert: Masser af værdi i specialspils

BetXperts DotA-ekspert Kevin Toftegaard har undersøgt markedet for specialspil grundigt, og her han han fundet flere specialspil, der indeholder værdi: 

Over 99,5 valgte heroes i turneringen til odds 1,80 hos bet365*

Udviklingen i DotA har i de sidste mange patches gået på at få gjort de ubrugte helte bedre og de overbrugte helte ringere. Vi står derfor på et sted, hvor næsten alle helte mere eller mindre kan spilles professionelt. Ved den største turnering før The International, MDL, blev der valgt 93 forskellige helte. MDL er en meget mindre turnering med kun 8 hold sammenlignet med TI7, hvor der er 18 hold, og turneringen er meget længere. Mange af holdene har ikke spillet officielle kampe i lang tid, og de kommer til turneringen med deres egne strategier og numre af helte, de synes er gode.
Spillet findes her: Dota 2 --> TI7 Specials --> Over/under 2-vejs --> Antal valgte heroes

Burning har en bedre gennemsnitlig GPM i turneringen end n0tail til odds 1,90 hos Unibet*

Hvis man kigger på tallene for spillerne, så har de nogenlunde samme GPM set over de sidste to patches. Burning med 546, mens n0tail har 543. Helten Anti-Mage er begyndt at være populær igen, og det er en af Burnings allerbedste helte, samt en helt der altid sikrer en høj GPM. N0tail er mere en pusher, og en carry der ofre sig for holdet og for at sikre deres mid er bedre game. Det, som taler imod, er, at OG nok vil vinde flere kampe end iG.
Spillet findes her: Dota 2 --> The International --> Spil på generelle spillere --> Højere gennemsnitlige GPM i slutningen af turneringen
 

Paparazi har en bedre gennemsnitlig GPM i turneringen end MP til odds 1,75 hos Unibet*

Helt grundlæggende så har Paparazi meget bedre tal end MP. Secret har vundet 67% af deres kampe de sidste to patches, og MP har en GPM på 487. Kigger man på iG.V, så har de vundet 37%, mens Paparazi har en GPM på 523. I denne turnering har jeg rigtig gode forventninger til iG.V.
Spillet findes her: Dota 2 --> The International --> Spil på generelle spillere --> Højere gennemsnitlige GPM i slutningen af turneringen

Arteezy har en bedre gennemsnitlig GPM i turneringen end Eternalenvy til odds 1,85 hos 888sport*

Begge hold har nogenlunde samme win%. Eternalenvy har en GPM på 529, mens Arteezy har en GPM på 554. De hold, som Cloud9(Eternalenvy) har spillet imod, er en del nemmere end modstanderne ved TI7.

Spillet findes her: Dota 2 --> The International --> Spil på generelle spillere --> Højere gennemsnitlige GPM i slutningen af turneringen 

No[o]ne har en bedre gennemsnitlig GPM i turneringen end MidOne til odds 1,85 hos Unibet*

No[o]ne spiller for turneringsfavoritterne Virtus.Pro, mens MidOne spiller for Secret. Forskellen på GPM er hhv. 599 for No[o]ne og 576 for MidOne. Igen har Secret haft nogle nemmere modstandere, og derfor er tallene nok skruet en smule i vejret.
Spillet findes her: Dota 2 --> The International --> Spil på generelle spillere --> Højere gennemsnitlige GPM i slutningen af turneringen 

Meepo bliver picket i turneringen til odds 1,50 hos Danske Spil*

Det er en lang turnering med mange hold. Hvert hold spiller 8 bedst af to, plus en masse kampe i playoff. Fem af de deltagende hold har spillet Meepo den sidste måned. Det mest uerfarne hold, InFamous, bruger meepo en del, og deres carry spillede ham to gange i går til træning. Kunne godt forestille mig, at de vil bruge ham som en nødløsning/cheese-strategi.
Spillet findes her: Esport --> DOTA 2 --> The International 2017 --> Bliver Meepo picket i turneringen?

Udvalgte specialspil på The International 2017

Bedste odds Bookmaker
En dansker vinder The International 3,15
Danske Spil
Under 98,5 kombinerede kills i en kamp i turneringen 1,85
Bet365
Over 22,5 kills af en hero i en kamp i turneringen 1,72
Bet365
Team Liquid vælger flest unikke heroes i turneringen 6,00
Unibet
26+ kills af en hero i en kamp i turneringen 3,20
Bet365
Sand King bliver den mest spillede hero i turneringen 3,50
Danske Spil
Evil Geniuses vinder turneringens længste bane (i minutter) 6,00
Unibet
Night Stalker bliver den mest bannede hero i turneringen 3,00
Bet365